Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Taur. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Taur

Horoscop 2021 Taur. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Taur

Horoscop 2021 Taur. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Nativii din zodia Taurului au parte de un an interesant, însă la final de an vin relații tensionate cu familia.

Horoscop 2021 Taur. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Taur
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2020   •   09:30

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Taur, cu Camelia Pătrăşcanu

Au o perioadă foarte interesantă, au de parcurs 7 ani. Această perioadă a început în 2017 și va continua până în 2025. Taurii s-au descurcat destul de bine în 2020. În 2021 apar niște tensiuni pentru că trebuie să ia decizii mari privind cariera, traseul general în viață, sunt niște viraje importante care trebuie făcute. Foarte mulți vor milita pentru independență, datorită lui Uranus care este în semnul lor zodiacal.  Sunt mai tentați ca altădată, să fie mai independenți, deși ei lucrează bine în compania cuiva. Sunt destul de tensionați în privința alegerii drumului cel corect. Au teste și verificări de făcut, care sunt foarte tulburătoare.

Sunt mai năzuroși, mai rebeli, în 2021. Pe fondul încordării au nevoie de suport și de încurajare. Martie/aprilie e o perioadă bună financiar, dar mai mult sub forma ideilor care pot produce bani, nu au mult timp de pierdut, sunt niște oportunități pe care trebuie să le surprindă.

Horoscop 2021 Taur, pe fiecare lună în parte

În iunie vorbim de diligențe administrative care trebuie rezolvate. În august/septembrie o perioadă tensionată pentru le lipsesc niște resurse materiale sau pentru că nu sunt foarte siguri pentru viitor sau de oamenii care îi sprijină, familia care de exemplu are propriile probleme. Iunie/iulie o perioadă tensionată pentru că nu simți cum vor ei că prind rădăcini. Nu au un sentiment de siguranță. Sunt luni care cer mobilizare, concentrare. Relația cu familia poate fi tensionată.

Septembrie foarte bun, cu rezultate bune, mobilizare, împliniri. E o lună grozavă cu idei originale, unele se pot îndrăgosti la început de toamnă și au alt avânt, de persoane mai tinere sau persoane joviale. 

Multă muncă în septembrie, dar mai ales în octombrie, muncă ce se bazează pe colaborări. Tensiuni în noiembrie/decembrie parteneriale poate și din cauza tensiunilor pentru că a fost un an care i-a consumat și apar și tensiuni în relațiile parteneriale. 

×
Subiecte în articol: taur Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close