Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Vărsător. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Vărsător

Horoscop 2021 Vărsător. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Vărsător

Horoscop 2021 Vărsător. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Cei din zodia Vărsător au un an grozav, muncesc mult, dar culeg roadele la final de an.

Horoscop 2021 Vărsător. Camelia Pătrășcanu, horoscop detaliat pentru zodia Vărsător
de Andreea Cigolea    |    26 Dec 2020   •   15:00

Anul 2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunță o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene.

Horoscop 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul.

Horoscop 2021 Vărsător, cu Camelia Pătrăşcanu

Vărsătorul are un an grozav, planete importante. Ies din matcă, din adormire, de aceea sunt independenți, poate prea mult și așa apar și discuțiile în familie, rebeli, vor partea lor din averea familiei sau să facă ceva pe cont propriu. Unii vor casa, alții vor să se desprindă de casă. din familie și dacă nu pot coopera să își ia aripile și să plece.

Horoscop 2021 Vărsător pe fiecare lună în parte

Foarte important în aprilie, mai, iunie în plan profesional trebuie să muncească de rup atunci pentru că pot avea rezultate care se văd la final de an. În noiembrie/decembrie iar au aspecte grozave pe carieră. Important este să se desprindă de oamenii care îi trag în jos.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close