Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 februarie 2022. Berbecii au vise prevestitoare, Balanţele sunt la răscruce de drumuri

Horoscop 21 februarie 2022. Berbecii au vise prevestitoare, Balanţele sunt la răscruce de drumuri

Horoscop 21 februarie 2022. Berbecii sunt norocoşi, visele încearcă să le spună ceva, iar Balanţele e indicat să-şi amâne planurile, pentru că nu totul le merge bine.

Horoscop 21 februarie 2022. Berbecii au vise prevestitoare, Balanţele sunt la răscruce de drumuri
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    20 Feb 2022   •   16:17

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Berbec

Vise întunecate și deprimante v-ar putea putea afecta somnul în seara aceasta. Astfel, v-aţi putea trezi dimineața total confuz, iar starea dvs nu este una tocmai bună. Visele încearcă să vă spună ceva. Aţi avut suișuri și coborâșuri emoționale în ultima vreme? Ați râs și ați plâns alternativ pentru ceva? Gândiţi-vă la asta!

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Taur

În ultima vreme uitaţi o mulțime de lucruri importante, iar acum e vorba de un eveniment social, poate legat de afaceri. S-ar putea să nu fie una dintre cele mai bune zile ale voastre. De obicei, aveţi o memorie ca de elefant, dar în această perioadă e bine să ţineţi calendarul la îndemână.

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Gemeni

Prea multe exerciţii fizice sau probleme de suflet vă fac să vă simţiţi puțin epuizat astăzi. Din această cauză, veţi fi mai lent în mişcări, iar cei din jur ar putea fi surprinși pentru că voi, în mod normal, sunteţi foarte energici, iar acum vă mişcaţi aproape ca un melc. Petreceți cât mai mult timp odihnindu-vă, pentru că va trebui să vă reîncărcaţi bateriile. Dacă trebuie să lucrați, concentrați-vă asupra sarcinilor.

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Rac

Deși partenerul are nevoie de atenţie în aceste zile, s-ar putea să nu-i acordaţi atenţie cuvenită. Ați avut câteva zile stresante și abia vă puteți mișca, așa că nu-i răspundeţi aşa cum se aşteaptă. Afecțiunea voastră cu siguranță nu s-a diminuat, dar partenerul se poate gândi inclusiv la acest aspect. Orice aţi decide să faceţi, e bine ca partenerul să ştie că sentimentele faţă de el nu s-au schimbat.

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Leu

Casa ar putea fi azi un loc care nu vă mai face atâta plăcere, pentru că un membru al familiei este plecat şi se pare că simţiţi din plin lipsa lui. Spre seară, vă mai mobilizaţi şi începeţi să faceţi curat în casă, pentru a vă ocupa timpul cu ceva.

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Fecioară

O rudă mai în vârstă sau un vecin ar putea avea nevoie de ajutorul vostru astăzi. Acesta nu este un moment tocmai bun ca cineva să ceară ajutor, deoarece aveți o mulțime de treburi de rezolvat pentru voi. Cu toate acestea, veţi merge şi la cei care vă cer o mână de ajutor.

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Balanţă

Talentul nu prea vă mai ajută în ultima perioadă şi aveţi un proiect la care doriți cu adevărat să lucrați. Vă concentraţi mult asupra lui, dar elementul creativ s-ar putea să nu vă ajute. Acest lucru s-ar putea dovedi atât de frustrant încât veţi vrea să renunţaţi la tot. Cel mai indicat ar fi să vă amânaţi munca până mâine, pentru că noaptea este un sfetnic bun. 

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Scorpion

Aceasta nu este o zi bună pentru a rămâne acasă și a face treburile casnice. Dacă veţi face asta, gânduri triste vă pot chinui pe tot parcursul zilei. Indiferent cum este vremea, ar fi mult mai bine să ieșiţi și să faceţi ceva pentru a vă ţine mintea concentrată pe ceva pozitiv. Mergeți la cumpărături, participați la un eveniment, faceţi sport sau vedeți un film ori vizitați un prieten. 

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Săgetător

Unele veşti dezamăgitoare vă pot pune într-o stare nu tocmai bună astăzi. Cineva apropiat s-ar putea să trebuiască să plece brusc din oraş pentru câteva săptămâni și veţi rămâne singur. Totuși, nu s-a întâmplat nimic. Puteţi să ţineţi legătura la telefon.

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Capricorn

Pot apărea unele probleme cu banii şi constataţi că e vorba de nişte blocaje. Oamenii nu vă răspund la apelurile telefonice şi nici nu primiţi ajutor pentru a face treaba. Această situație este frustrantă, dar probabil că nu va ţine mult aşa.

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Vărsător

Unele aspecte legate de carieră se mişcă atât de încet astăzi încât aţi putea fi tentat să renunțaţi. Astrele spun să nici nu vă gândiţi la asta. Este doar una dintre acele zile în care nimic nu pare să meargă bine, deși practic totul ar trebui să meargă foarte bine. Nu vă așteptați la multe progrese astăzi.

Horoscop 21 februarie 2022 pentru Peşti

Azi aveţi una din acele zile în care nu puteţi să vă concentraţi, iar ceea ce citiţi pare să fie în limba greacă. Trageţi aer în piept, există şi astfel de zile şi amânaţi ce aveţi de făcut. Mâine poate fi o zi mai bună.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close