Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii rezolvă problemele cu umor, Săgetătorii acordă atenție propriei persoane

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii rezolvă problemele cu umor, Săgetătorii acordă atenție propriei persoane

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Înțelepciune scrie astăzi pe harta tuturor. O zi foarte frumoasă, pentru că ne îndeamnă să ne întindem granițele și limitele gândirii, simțirii, interpretării și percepției și felul în care prelucrăm informația.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii rezolvă problemele cu umor, Săgetătorii acordă atenție propriei persoane
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    21 Iul 2021   •   09:04

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, în relația mai ales cu persoanele influente, care au importanță în viața lor, trebuie să aibă curajul să își spună adevărul și să stea drepți, verticali, fără să se gândească la consecințe. Nici nu sunt consecințe negative. Testul este să fie verticali.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, să aprecieze și lucrurile bune pe care le dau ceilalți, asta ar fi lecția de astăzi. Dacă se întâmplă asta, vorm mai veni și alte lucruri bune și colaborarea poate deveni din ce în ce mai fructuoasă.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Este una din acele zile în care e bine să fie atenți la felul în care comunică. Trebuie să cunoască sensibilitățile, abilitățile celor din jur, tușele lor de orgoliu, astfel încâ să scoată ce e mai bun din oamenii cu care colaborează.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii trebuie să stimuleze și să-i învețe pe cei din jur, mai ales pe cei tineri și fără experiență sau care nu cunosc un anumit domeniu, dar au nevoie de sprijin, deci trebuie să facă pedagogie cu cei mai tineri sau mai neștiutori.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Umorul îi scoate din multe situații și este poate marele lor har în acest moment. Le folosește și în relațiile sentimentale.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, Luna în Săgetător poate aduce multe analize și multe calcule, multe anticipări și interes pentru consecințe, pentru diversele versiuni pe care le poate avea viitorul, așa că își fac foarte multe scenarii în minte.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ședințe, întâlniri, discuții, dar și călătorii scurte sau vizite importante, în care au de făcut lucruri. Pot consulta un medic sau le vine în minte că ar trebui să mai treacă, măcar să își facă niște analize, însă stau bine la capitolul prieteni și au cu cine să se consulte.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este marcată de discuții și interese financiare, învârt o problemă pe toate părțile. Un prieten îi ajută să iasă la liman sau să vadă din alt unghi, unul mai constructiv aspectele problemei de care sunt interesați.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii pun mult accent pe propria lor persoană, le place să iasă în evidență, se simt importanți astăzi, au și o hartă bună în acest sens. Sunt aspecte bune pentru mari întâlniri, acolo unde este importantă prezența lor și felul în care fac față.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au o zi care pune preț pe experiența profesională pe care o pot împărtăși acum sau primesc invitații la diverse evenimente profesionale.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii apreciază prieteniile solide, ele sunt demonstrate astăzi. Simt nevoia să fie alături de un prieten care le cere ajutorul.

Horoscop 21 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii lucrează bine, au o Lună prezentă în zona carierei, deci demonstrează astăzi niște calități extraordinare, care nu sunt doar strict profesionale, ci și vizionarism. Pun într-un context mult mai larg munca lor, așa cum poate alții nu o fac și anticipează, se duc mai departe decât trendurile, moda și experiențele celorlalți. Sunt apreciați pentru asta, pentru că au viziune.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close