Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii vor face cheltuieli mari, iar Fecioarele vor avea dispute la locul de muncă

Horoscop 21 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii vor face cheltuieli mari, iar Fecioarele vor avea dispute la locul de muncă

Horoscop 21 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Astăzi avem voie să ne gândim doar la interesul personal, grija pentru sănătate și pentru banii noștri. O un puțin complicată, trebuie să avem grijă de banii și sănătatea noastră și să-i ajutăm pe cei din jur.

Horoscop 21 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii vor face cheltuieli mari, iar Fecioarele vor avea dispute la locul de muncă
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    21 Iun 2021   •   08:56

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii nu au voie să exagereze cu nimic și chiar taie de pe listă un viciu sau o slăbiciune. Fără cheltuieli astăzi.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua marchează relațiile, de aceea mai mult tac și au mai multă înțelegere în relațiile personale, pentru că pot exista tot felul de disensiuni cu cineva din familie.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, multe discuții la locul de muncă în legătură cu felul în care ar fi mai bine să se rezolve o anumită sarcină. Până la urmă, argumentul economic este cel care primează, deci soluția mai ieftină este cea aleasă.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este marcată de cheltuieli, mai mult de moft decât din necesitate. Poate nu este ziua cea mai potrivită sau cu adevărat trebuie să le aducă o stare de bine ca să merite.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, mai ales spre prânz pot exista tensiuni. Se simt un pic nesiguri sau nu sunt în cea mai bună formă fizică, ar fi bine să se menajeze și să apeleze la ajutor dacă există cineva care poate face treaba la fel de bine ca ei.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aduce multe discuții și chiar dispute, mai ales spre prânz și după prânz, legate de zona profesională, acte, neglijențe, scăpări de tot felul și trebuie să le corecteze neapărat.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, este o zi cu cheltuieli, și de energie, dar și de bani, pentru a satisface pe cineva. Dacă nu sunt de acord cu această cheltuială există multe discuții, mai ales cu persoane tinere sau cu copii.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte grijulii cu sănătatea lor și asta este foarte bine. Pot lua niște măsuri mai drastice pentru a corecta niște lucruri.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este marcă de o energie puțin mai scăzută și au nevoie să își încarce bateriile, de aceea poate chiar se extrag de la activitățile pe care și le-au propus.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt într-o formă bună, însă pot ajuta pe cineva care nu este în dispoziție să își rezolve obligațiile.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii conduc foarte bine lucrurile, mai ales în a doua jumătate a zilei au mai multă energie și mai mult spor.

Horoscop 21 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Peștii dunt preocupați mai mult de vești financiare, de acte financiare și abia spre finalul zilei se descurcă lucrurile sau primesc o informație foarte bună.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close