Antena 3 Horoscop HOROSCOP 22 noiembrie. Taurii sunt sensibili. Gemenii trebuie să ia decizia corectă

HOROSCOP 22 noiembrie. Taurii sunt sensibili. Gemenii trebuie să ia decizia corectă

21 Noi 2019   •   15:43
HOROSCOP 22 noiembrie. Taurii sunt sensibili. Gemenii trebuie să ia decizia corectă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Berbec, 22 noiembrie

Acorzi mai multă atenție capitolului financiar. Este posibil să ai mai multe cheltuieli neprevăzute, de aceea este indicat să acorzi mai multă atenție modului în care te ocupi de cheltuielile pe care le ai de făcut.

Taur, 22 noiembrie

Ești mai sensibili decât în mod normal când vine vorba de critici. Nu reușești să îți controlezi de fiecare dată reacțiile și ai tendința să intri în conflict cu toți cei care nu sunt de acord cu modul în care acționezi.

Gemeni, 22 noiembrie

Există riscul să cazi în capcana bârfei. Încearcă să stai departe de zvonuri și să analizezi cu atenție toate detaliile unei probleme pentru a putea să iei decizii corecte când vine vorba de oamenii pe care îi ai în jurul tău.

Rac, 22 noiembrie

Îți petreci mare parte din timp cu prietenii, iar discuțiile pe care le aveți te ajută să acorzi mai multă atenție planurilor de viitor și, implicit, proiectelor pe care vrei să le duci la bun sfârșit.

Leu, 22 noiembrie

Vrei să înveți cât mai multe lucruri în domeniul profesional în care activezi, dar și atunci când vine vorba de o pasiune pe care o ai și pe care vrei să o fructifici. Se anunță o zi productivă.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
x close