Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 aprilie 2022. Lapte şi miere pentru Raci, haos la Balanţe

Horoscop 23 aprilie 2022. Lapte şi miere pentru Raci, haos la Balanţe

Horoscop 23 aprilie 2022. Urmează o zi bună pentru nativii din zodia Racului, cu momente de lapte şi miere, dar haos pentru Balanţe.

Horoscop 23 aprilie 2022. Lapte şi miere pentru Raci, haos la Balanţe
Sursa foto: Unsplash. com | Bailey Mahon
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2022   •   15:38

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Berbec 

Pornirea într-o aventură poate fi sau nu o opțiune chiar acum. Dar asta nu înseamnă că nu aveți ocazia să vă îmbarcați în zborurile fanteziei. Luați o pauză de la rutină pentru a visa un nou vis, stabiliți-vă o intenție despre modurile în care ați dori să fiți susținut de Univers. Ceva ne spune că intri într-o perioadă magică!

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Taur

Ai luat asupra ta mult mai mult decât poți face față în acest moment. Nu ai cum să-ți poți îndeplini așteptările nerealiste. Liniștește-te. Redirecționează-ți atenția către ceea ce este cu adevărat important. 

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Gemeni

Ai crezut în acest vis de când îți amintești, Gemeni. Luați puțină distanță. Acesta este singurul mod de a obține perspectiva de care aveți nevoie chiar acum. Amintiți-vă, pe măsură ce creștem, prioritățile noastre se schimbă și se transformă odată cu noi. Așa că înlocuiește vechiul vis cu unul nou.

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Rac

Este o perioadă de lapte și miere pentru voi. Te pregătești să primești roadele muncii tale, care promit să fie mai ”dulci” decât ceea ce ai primit până acum. Ai muncit atât de mult ca să ajungi unde ești astăzi și meriți fiecare parte din acest succes. 

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Leu

Misiunea în care ai pornit nu e deloc ușoară. Au fost momente în care ai vrut să renunți la toate în favoarea unei vieți mai simple. Dar totuși ai trecut prin toate acestea și ai ajuns în acest moment al existenței tale. Universul te aplaudă pentru rezistență. 

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Fecioară

Toți ajungem să intrăm într-o conversație cu judecățile noastre și noțiunile preconcepute pe care le avem. E bine să observați o transformare în interiorul vostru, una care vă inspiră și vă face să vedeți schimbarea care trebuie. Deci, ascultă mai mult decât vorbești și implică-te activ.

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Balanță

Permiteți și altora să se exprime. Nu înseamnă că ceea ce nu este în concordanță cu voi trebuie anulat. Această perioadă care urmează va fi haotică pentru voi din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, vor veni și lucrurile mărețe.

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Scorpion

Nu vei putea niciodată să te descurci singur cu toate. Dacă o faci, probabil că tu îți va ieși bine totul. E bine să înțelegi că există o limită în toate și să accepți ajutor din jur. Ține minte, primul pas pentru a primi sprijin este să vă deschideți.

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Săgetător

Sfârșiturile și începuturile au loc de multe ori în viață. Totul se rezumă la faptul că alegeți să vedeți cana pe jumătate goală sau pe jumătate plină. Dacă sunteți îndurerat, rănit sau vă străduiți să vă împăcați cu durerea, sunați un prieten. 

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Capricorn

Este ușor să te întorci la vechile obiceiuri, mai ales dacă ție îți făceau plăcere, chiar dacă ele nu erau sănătoase. Totuși, e bine că ești iubit și protejat. Ai încredere că ceea ce urmează pentru tine este mai bun decât ceea ce ai acum.

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Vărsător

Tocmai când credeai că lumea revine la normal, ți s-a cerut să stai în casă și să petreci timp cu tine, să îți faci un moment al introspecției. 

Horoscop 23 aprilie 2022 pentru Pești

Este timpul să iubești și să fii iubit. Nu ți-a fost ușor având în vedere provocările, dar ai reușit să treci peste toate în cele din urmă. Universul te susține pentru răbdarea și perseverența ta, iar astrele vor fi de partea ta.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close