Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 23 decembrie 2017: Zodia care se va confrunta cu o situație neplăcută

HOROSCOP 23 decembrie 2017: Zodia care se va confrunta cu o situație neplăcută

HOROSCOP 23 decembrie 2017: Zodia care se va confrunta cu o situație neplăcută
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Dec 2017   •   22:34

Berbec

In treburile dumneavoastra ar putea interveni o schimbare. Un proiect, o lucrare, un plan de care erati foarte sigur, v-ar putea oferi surprize. Poate va trebui sa luptati pentru rezultatul pe care-l credeati ca si realizat. Astrele va sfatuiesc, totusi, sa nu intrati in panica, abordand totul in mod filosofic. Poate ca nu totul merge asa cum v-ati gandit, dar lucrurile nu au ajuns inca la final, nu s-a pus inca punctul pe "i", ceea ce inseamna ca ultimul cuvant va apartine si ca nimic nu este pierdut.

Taur

Nu sunteti in apele dumneavoastra: va enerveaza toti cei care nu au avut norocul sa va iasa in cale! Aveti chiar impresia ca toti ceilalti nu au alt obiectiv decat sa va scoata din sarite. Astrele cred insa ca sursa nervozitatii dumneavoastra trebuie sa o cautati in interior, nu in exterior. Gasiti cateva minute pentru a va relaxa si pentru a respira adanc. Brusc veti descoperi ca lumea s-a schimbat in miraculos in bine.

Gemeni

Vi se va cere sa fiti ocrotitor sau sa acordati ajutor. Poate este vorba de o consultare profesionala sau de un sfat prietenesc. Sau poate va trebui sa impartasiti cuiva din cunostintele dumneavoastra, din informatiile pe care le detineti, din experienta acumulata in timp. Nu va ganditi ca pierdeti timp pretios, mergeti si acordati sprijinul solicitat. Faptele bune au darul de a va ridica in ochii altora!

Rac

Va trebui sa va confruntati cu o situatie neplacuta, cum ar fi, spre exemplu, faptul ca ceilalti nu va inteleg. Pare o chestiune banala, dar risca sa va scoata din ritm, cu efect nedorit asupra starii de spirit. Sentimentul ca nu sunteti auzit, iar daca da, atunci in mod incorect, va va urmari toata ziua. Pentru a scapa de aceasta senzatie, concentrati-va pe treburile personale si tineti-i pe ceilalti la distanta.

Continuarea, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close