Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 februarie 2022. Fecioarele primesc o propunere, Capricornii se simt singuri

Horoscop 23 februarie 2022. Fecioarele primesc o propunere, Capricornii se simt singuri

Horoscop 23 februarie 2022. Astăzi, nativii din zodia Berbec se simt dezamăgiţi de o persoană apropiată. în timp ce Leii fac pe tot posibilul să se desprindă de lume.

Horoscop 23 februarie 2022. Fecioarele primesc o propunere, Capricornii se simt singuri
Sursa foto: Unsplash.com | Avi Richards
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2022   •   15:00

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Berbec

Nativii din zodia Berbec se simt dezamăgiţi de o persoană destul de apropiată. Este posibil să ajungeţi să vă îndoiţi de calităţile dumneavoastră. În a doua parte a zilei, probabil veţi adopta altă atitudine, asta după ce vă veţi da seama că oamenii sunt schimbători. 

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Taur

S-ar putea să vă uitaţi în oglindă și să fiţi îngroziţi de ceea ce vedeţi. Aţi muncit din greu în ultima perioadă şi sunteţi foarte stresaţi. Astrele vă recomandă să vă răsfăţaţi astăzi. Să ieşiţi la cumpărături sau să petreceţi o zi relaxantă la spa. 

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Gemeni

Aveţi tendința de a fi foarte intuitivi. Nu puteți simți ce simt alții. S-ar putea să încerci să încercaţi să reveniţi la raţional, dar nici asta nu funcționează. Totuși, nu credeți că aceasta este o situație permanentă. Bioritmurile dumneavoastră mentale sunt scăzute. Ar trebui să reveniţi la normal în câteva zile.

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Rac

De obicei, sunteţi foarte harnic, indiferent dacă munca implică un loc de muncă, un proiect personal sau pur și simplu treburi în casă. Astăzi, însă, treceţi printr-o criză de lene. Sunt șanse să nu vreţi să faceţi nimic decât să staţi întins și să citiţi sau să vă uitaţi la televizor. E bine. Cu toții avem nevoie de asta.

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Leu

Astăzi s-ar putea să vrei să te desprinzi de lume și să te ascunzi. Nici măcar nu vei avea chef să împarți o masă cu restul familiei. Nu-ți face griji pentru asta. Cu toții ne dorim ceva timp singuri din când în când. Familia ta ar trebui să înțeleagă.

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Fecioară

Un prieten sau o rudă s-ar putea să-ți propună o călătorie. Nici nu vei avea chef să vorbești. Mintea ta ocupată cu altceva acum. Ai putea dori doar să stai acasă și să studiezi. Spune-i prietenului tău că ideea de a călători sună grozav și o vei lua în considerare în altă zi.

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Balanţă

Astăzi, Balanţele se confruntă cu cheltuieli. Este posibil să fi avut o mulțime de facturi de plătit și, astfel, ai cam rămas fără bani. Totuși, acest lucru este doar temporar.

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Scorpion

Ai muncit din greu și ești stresat, așa că probabil arăți obosit. Totuși, ești predispus să arunci totul disproporționat și să crezi că arăți mult mai rău decât arăți de fapt. Răsfățați-vă cu niște haine noi și o plimbare.

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Săgetător

S-ar putea întâmpla ceva în timpul zilei care să îți amintească de ceva neplăcut care ți s-a întâmplat în trecut. Încercați să analizați de ce această amintire vă afectează atât de mult. Apoi, când știi, uitaţi de ea. S-ar putea să simți că o greutate mare a fost ridicată de pe umeri.

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Capricorn

Astăzi, nativii din zodia Capricorn se simt singuri şi abandonaţi. Lucrurile nu merg atât de roz în relaţia de cuplu, iar asta vă aduce o dispoziţie proastă. Lăsaţi lucrurile să se întâmple de la sine şi nu mai puneţi presiune. 

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Vărsător

Astăzi s-ar putea să te simți obligat să stai acasă dintr-un motiv oarecare. Poate vă așteptați la un vizitator care întârzie sau aveţi de ridicat un colet. Prin urmare, te-ai putea simți oarecum nervos. Îți place să stai acasă, dar numai dacă alegi să faci asta. Găsiți ceva creativ pentru a umple timpul pe care trebuie să îl petreceți așteptând. 

Horoscop 23 februarie 2022 pentru Peşti

La locul de muncă apar mici discuţii pe care veţi ştii cum să le gestionaţi. Pentru că aţi muncit foarte mult, se pare că astăzi veţi fi răsplătiţi. Dacă aveţi de depus acte, ar fi bine să vă asiguraţi că nu uitaţi ceva acasă. Pe plan sentimental se pare că sunteţi într-o perioadă frumoasă, în care aveţi fluturi în stomac.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close