Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc bani, Scorpionii radiază de înțelepciune

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc bani, Scorpionii radiază de înțelepciune

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O ținem pe a noastră și ne apărăm interesele, ceea ce e foarte bine, dar avem și suficientă intuiție să facem în așa fel încât să nu deranjăm și pe alții.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc bani, Scorpionii radiază de înțelepciune
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    23 Noi 2021   •   08:46

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, foarte bună intuiție și acțiune pentru a-și pune la adăpost avearea. Fac niște manevre care sunt grozave.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, discuții astăzi. Nu trebuie să se sperie dacă sunt în contradictoriu, pentru că până la urmă ajung la consens sau la asigurări.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, bani protejați, bani din muncă, din activități diverse, dintr-un mod mai bun, mai eficient și mai inteligent prin care își pun în valoare capacitățile profesionale. O zi foarte bună.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce centrare, au o țintă a lor, știu bine ce au nevoie și ce le trebuie, așa că că nu se lasa nici descurajați, nici intimidați.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce ziua aduce niște intuiții sau clarificări pe care deocamdată le țin pentru ei. Pun cap la cap niște date sau niște sentimente, emoții și intuiții și se clarifică în legătură cu o situație, care altfel i-ar fi pus în pericol, dar avertizați știu ce au de făcut.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, foarte bună zi în plan social, întâlnirile sunt fructuoase, discuțiile sunt inspiratoare, le vin idei, li se fac propuneri. Bine ar fi să nu fie singure și să discute pe temele de interes pentru ele.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele au o zi în care li se confirmă că au luat decizii bune, că au gândit bine, că s-au asociat cu cine trebuie. Vin și niște bani astăzi sau niște rezolvări foarte bune.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce înlepciune, pe care o radiază în jurul lor. Arată și atora ce e bine de făcut și sunt foarte pertinente sau avertizările lor.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate aduce o rezolvare, mai ales în prima parte a zilei, a unei situații financiare sau de sănătate, în sensul că îndrumările pe care le primesc pentru că le cer sunt salvatoare astăzi.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, discuții foarte bune și o atmosferă foarte bună pe care o au cu o persoană de încredere, foarte importantă pentru ei și ce ceva romantism acolo, în prima parte a zilei, și ceva vorbe curtenitoare.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă, rezultate bune astăzi, iar pe final de zi, confirmări, felicitări sau chiar o posibilitate de a reuși, de a se manifesta cu succes sau de a se face vizibili și recunoscuți.

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, sensibilitate, imaginație și intuiție. Au, mai ales în prima jumătate a zilei, fluiditate în scriere, așa încât pot așterne pe hârtie gândurile lor sau își pot propaga ideile într-un fel sau altul. Sfaturi bune și discuții bune.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close