Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 septembrie 2022. Gemenii pun capăt unei relaţii, Capricornii primesc ceea ce îşi doresc

Horoscop 23 septembrie 2022. Gemenii pun capăt unei relaţii, Capricornii primesc ceea ce îşi doresc

Horoscop 23 septembrie 2022. Nativii din zodia Berbec îşi ating obiectivele, în timp ce Taurii sunt extrem de confuzi.

Horoscop 23 septembrie 2022. Gemenii pun capăt unei relaţii, Capricornii primesc ceea ce îşi doresc
Sursa foto: Freepik.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Sep 2022   •   16:24

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Berbec

Influența Lunii vă înconjoară intens în această perioadă, în care inspirațiile și intuițiile îşi ating ținta. Veţi avea ocazia să cunoașteţi o persoană foarte frumoasă care vă va impresiona puternic încă din primul moment. În plan personal, urmează zile fericite, mai ales pe măsură ce ne apropiem de solstițiu. Dacă sunteţi unul dintre Berbecii singuri, e bine să căutaţi un partener.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Taur

Acum este timpul pe care îl așteptați pentru a clarifica acele situații confuze și a realiza ceea ce căutați. Încrederea voastră în voi înşivă a crescut mult, astfel că şansa unui succes nu pare imposibilă. Ceea ce v-aţi dorit devine realitate, dar trebuie să vă implicaţi. Totul este uimitor pentru voi, deoarece unele lucruri care păreau negative sau v-au determinat să vă faceţi griji în viața amoroasă nu vă mai dau bătăi de cap.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Gemeni

În aceste zile, sunteţi înconjurat de surprize şi chiar unele plăcute. Veţi depăși anumite situații neplăcute din viaţa dvs care au creat confuzie şi veţi înţelege mai multe lucruri care vă vor ajuta să mergeţi pe drumul care trebuie.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Rac

Racii vor avea parte de o zi plină de emoţie. Vă veţi petrece o parte din zi alături de o persoană specială pentru dumneavoastră. Sunteţi introvertiţi şi credeţi că persoana respectivă nu vă împărtăşeşte sentimentele, însă nu este deloc aşa. Lucrurile sunt mai intense decât credeţi.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Leu

Universul îi încurajează astăzi pe Lei să își construiască propriile obiective. Luna vă determină să îmbrățișați schimbări de atitudine și de abordare față de aspirațiile voastre. Astăzi vor fi scoase în evidență problemele din situația dvs. financiară și problemele de încredere în sine care necesită vindecare.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele se vor pierde astăzi în propriile gânduri. Astrele vă amintesc să vă reconectați cu corpul și să vă întoarceți cu picioarele pe pământ, în timp ce luna alunecă înainte în semnul vostru zodiacal. Acceptați ocazia de a vă sincroniza planul de rezervă cu propriile dvs. nevoi, măcar de această dată.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Balanţă

E timpul să mergeţi mai departe, să renunţaţi la vechi obsesii şi idei. Poate sunteţi prea ataşaţi de un obiect... Dacă aveţi aceeaşi maşină de 15 ani, e timpul să o vindeţi. Ori poate încă mai aveţi haine din liceu de care trebuie să scăpaţi. Încercaţi să nu fiţi prea ataşaţi de trecut, faceţi-vă loc în viaţă pentru lucruri noi! 

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Scorpion

De felul vostru sunteţi foarte intuitivi dar astăzi vă bateţi propriile recorduri. Vă veţi bucura de conversaţii intense, chiar filosofice, care vă vor aduce mai aproape de cei iubiţi. Copiii vă pot fi astăzi o sursă de căldură şi inspiraţie. Staţi bine şi cu impulsurile artistice, vă pot veni o mulţime de idei creative pentru viitor.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Săgetător

Manifestaţi o atracţie deosebită spre lux şi rafinament. Chiar dacă nu aveţi bani decât de bere, vă comandaţi un vin fin. Oricum e o zi în care meritaţi să vă răsfăţaţi mai mult: mergeţi la un restaurant bun sau vă cumpăraţi ceva drăguţ. Azi e o zi bună să vă întâlniţi cu cei dragi. În dragoste reuşiţi tot ce vă propuneţi.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Capricorn

Astăzi, Universul vă oferă tot ceea ce v-aţi dorit. Veţi trăi stări de emoţii intense, pline de bucurie şi iubire. Este posibil să primiţi un semn foarte important pentru dumneavoastră din partea unei persoane dragi. Un semn pe care îl aşteptaţi de multă vreme, care vă dă mari speranţe.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Vărsător

Evitați să faceți afirmații ghidați doar de emoții. Nervii de moment v-ar putea determina să spuneți lucruri greșite sau lucruri pe care mai târziu le veți regreta. Abordați lucrurile cu prudență și mai ales cu tact dacă vă doriți să obțineți și rezultate favorabile. Partenerul de viață vă este alături indiferent de ceea ce se petrece în plan profesional.

Horoscop 23 septembrie 2022 pentru Pești

Iubirea vă zâmbește în fiecare zi. Aveți șansa să faceți ceva ce doreați de mult timp, dar la acel moment ați decis să acceptați o altă oportunitate. Primiți vești importante, pe care nu le puteți încadra încă într-o categorie. Energia pozitivă și optimismul de care dați dovadă vor fi tot ceea ce vă doriți și aveți nevoie pentru această zi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close