Antena 3 CNN Horoscop 24-30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele îşi folosesc puterea interioară, Peştii fac ordine în viaţă

24-30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele îşi folosesc puterea interioară, Peştii fac ordine în viaţă

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Este o săptămână foarte pretențioasă. Se formează luna plină miercuri, sub patronajul gemenilor cu Luna în Săgetător, așa încât toată săptămâna ne preocupă dreptatea și adevărul. Important este să învățăm din greșelile trecutului pentru că se pot crea multe situații care repetă diverse aspecte din trecut și acum trebuie să ne dovedim mai înțelepți.

24-30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele îşi folosesc puterea interioară, Peştii fac ordine în viaţă
Sursa foto: Antena3
de Claudia Popovici    |    23 Mai 2021   •   10:01

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Luni și marți sunt preocupați de relația cu cineva, de ce nu funcționează lucrurile de ce li se reproşează sau de ce nu ajung la inima cumva. De aceea miercuri pe lună plină, poate că înțeleg mai bine niște cauze foarte vechi ale unor comportamente sau ale unor situații care s-au creat și de data aceasta pot proceda mai bine. Este bine să discute și cu un specialist miercuri sau joi, pot primi sfaturi absolut lămuritoare, iluminatoare. La final de săptămână își asumă puterea, fac lucruri absolut grozave şi se află și între prieteni.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Este o săptămână în care începe luni și marți tot sub semnul relațiilor mai ales al corectitudinii și dreptății. Li se poate reproșa ceva și de aceea miercuri și joi sunt ele foarte valoroase pentru a înțelege dacă au dat, ce au dat și mai ales cum au impactat pe cei din jur. Poate au oferit iubire dar ea nu au ajuns acolo unde trebuia sau nu au primit-o. Pentru finalul de săptămână sunt posibile revelații și discuții importante suflet-suflet.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Săptămâna aduce și în cazul lor, la început de săptămână în special, multă muncă dar și analizarea echilibrului care există între serviciile pe care ei le fac și serviciile pe care le primesc. De aceea miercuri, joi sub aspectul de lună plină înțeleg, poate abia acum, cum s-a sacrificat cel de lângă el sau ce a pierdut ce a lăsat de la el. Văd lucrurile și din perspectiva celuilalt mai multă onestitate, mai multe dreptate. De aceea, în weekend sunt mai preocupați să echilibreze balanța între ei și o altă persoană.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Luni și marți în zile de intuiție și de inspirație, au tot felul de revelații așa că este bine să își acorde timp și să adâncească niște senzații pe care le au, iar miercuri și joi sub patronajul lunii pline înțeleg multe lucruri legate de viața lor, în general de îngrijire, sănătate, sacrificii dacă au folosit sau nu au folosit la ceva, dar și legat de munca lor și de felul în care știu să colaboreze în echipă, dacă au lăsat prea mult, au cedat prea multe de la ei și dacă lucrurile acestea au fost utile într-un final. De aceea, în weekend își reglează relațiile personale.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Luni și marți sunt zile de concentrare și cumva își văd de interesul propriu și ce înseamnă asta și ce costuri implică asta să fie preocupați doar de ei în sensul că analizează și cum răspund ceilalți la faptul că ei știu să îşi vadă foarte bine de treaba lor. De aceea, luna plină poate să le deschidă mai mult inima și să fie mai empatici, mai compasivi poate nu doar din punct de vedere emoțional, cât judecând lucrurile mai profund la nivel de conștiință. În weekend lucrează, corectează sau îmbunătățesc într-un fel și viața lor și viața celor din jur.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Luni și marți sunt zile în care își fac calcule financiare și poate hotărî să se mobilizeze mai mult pentru a câștiga mai mult sau analizează punctul în care se află acum, în special din punct de vedere financiar dacă nu cumva se datorează unor greșeli pe care le-au făcut din prea multă rezervă sau bun simț. Așa că, luna plină poate aduce revelații în felul cum să își folosească resursele capacitățile înzestrările ca să prospere mai mult în această viață și să nu mai repete greșelile din trecut. În weekend, au o stare de mulțumire, de împlinire chiar de bucurie pentru că înțeleg, în sfârșit că leagă lucrurile și înțeleg cauzele lor.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Luni și marți sunt şi ele preocupate de bani sau de eficiență, de rentabilitate și financiară dar şi energetică și ca sănătate, deci efort mai puțin și rezultate mai bune și mai multe. De aceea, luna plină le face foarte atente la aranjamentele pe care le-au făcut cu alte persoane, proiectele în care sunt implicate, contractele pe care le au, dacă ele sunt echilibrate din punct toate punctele de vedere. Şi, poate că acum înțeleg dintr-o altă perspectivă poate niște greșeli pe care le-au făcut. Au fost poate prea rigide în legătură cu niște reguli, cu nişte norme și nu au lăsat aceste regulamente, pe care le-au făcut, să respire, astfel încât toată lumea să poată funcționa liber, lejer. În weekend alături de familie.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

De bani sunt interesanţi în această săptămână. Luni și marți se analizează pe ei înșiși, dacă sunt dispuși să muncească pe rupte pentru a obține ce își doresc şi ce sacrificii înseamnă pentru ei personal, lucrurile pe care și le doresc, așa că luna plină este fix legată de bani. Bani făcuți corect, juridic vorbind, și trebuie să fie atenți la micile greșeli sau scăpări să se pună în ordine cu actele, dar bani făcuți și moral în sensul că, chiar trebuie să se zbată recunoscându-și greșelile și limitele pentru că învață din greșeli din trecut și, de data aceasta nu le mai repeta. Așa pot avea spor. În weekend lucrează de zor țes noi planuri și noi proiecte.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Este o săptămână care începe foarte discret. Luni și marți sunt preocupați ca alții să nu le fure din traistă. Sunt atenţi la felul în care, zic ei, sunt exploatați de cei din jur și vor să ia măsuri așa că, luna plină pune accentul pe propriul lor bine și propria lor personalitate. Pot fi egocentraţi,este normal să fie așa și se interesează doar de nevoile lor și iau decizii în consecință, în ce măsură colaborează cu unele persoane sau își cer drepturile de la oamenii pe care, zic ei, că i-au servit. În weekend sunt doar interesați de binele lor.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Săptămâna începe sub semnul viitorului și a sociabilității, deci sunt interesați de ce se întâmplă în jurul lor și de oamenii din jurul lor, iar luna plină pune accentul miercuri și joi pe greșeli din trecut pe care le-au putut face legat de muncă. Au ezitat, nu a acceptat schimbări nu s-au adaptat, au fost prea conservatori și înțeleg cumva costurile acestor dispoziții pe care le-au avut și dacă le corectează, atunci se anunță disponibilitatea mai mare pentru a face niște schimbări benefice în munca lor și în relația cu colaboratorii. De aceea, în weekend au soluții la care nu se așteptau.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Autoritate și responsabilitate înseamnă începutul de săptămână, luni și marți și își dau seama poate unde nu şi-au asumat tot ce trebuiau să facă, deși puteau să facă. De aceea, luna plină de miercuri și de joi, ajută să le corecteze aceste atitudini rezervate sau comodități pe care nu au știut să şi le înfrângă, nu le-au depășit și acum îi costă. Deci, nu mai repetă greșeala din trecut, hotărăsc ei miercuri și joi, și se mobilizează cu o inimă mai ușoară și cu mai multă încredere în ei şi în viitor și fără să mai accentueze atât de mult ce nu funcționează sau ce nu fac ceilalți. În weekend, sunt în continuare concentrați să înțeleagă aceste revelații care se petrec cu ei.

24 - 30 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Săptămâna începe luni și marți sub semnul dreptății și al legalității, mai ales privind câștigurile și banii, dacă muncesc corect și câștigă corect sau dacă alții cu care lucrează fac și ei treaba la fel de bine. Așa că, luna plină de miercuri și de joi pune accentul pe drumul lor în viață, pe mesajul pe care îl au, menirea pe care o au și dacă sunt corect așezați pe drumul lor de viață. Dacă fac compromisuri prea mari sau dacă cedează prea mult, deci dacă își asumă cu adevărat puterea pe drumul pe care ei merg, mai ales dacă altcândva s-au bazat mai mult pe alții și mai puțin pe ei. Corectează acest lucru și își asumă drumul lor spunând ce le convine și ce nu le convine. În weekend, în continuare, și vineri și sâmbătă sunt zile de putere și de autoritate. Odihnă abia duminică și mai în izolare.

O săptămână foarte interesantă pentru toată lumea, foarte prețioasă datorită aspectelor astrale. Luna plină ne învață să aplicăm învățăturile din lecțiile trecut.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close