Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt eficienți, Racii fac multe drumuri

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt eficienți, Racii fac multe drumuri

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. E nevoie să fim organizați, să fim planificați și să nu uităm persoanele care au nevoie de sprijin.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt eficienți, Racii fac multe drumuri
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    24 Dec 2021   •   10:04

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot fi foarte eficienți, lucrează foarte bine nu numai în interesul lor, ci și alături de alte persoane. Chiar au chef și drag de muncă.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, creativi, ingenioși, își aduc aportul personal și au niște idei mai deosebite, pe care le pot pune în practică, mai ales pentru că este o zi cu multe pregătiri.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, în casă e multă agitație, se pare că le face plăcere, se pot anunța musafiri, dar sunt hărnicuți și își rezolvă lucrurile la vreme, mai ales că și cu partenerul colaborează bine. 

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce destul de multă agitație, vizite și drumuri, dar reușesc să bifeze o agendă destulde încărcată astăzi. Și ei colaborează bine cu partenerul sau cu alte persoane apropiate.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, preocupați de mâncare sau de diete, dar și de îngrijire personală. Cu alte cuvine, mai centrați pe nevoile lor și pe chefurile lor, dar lucrează bine și se încadrează și ei în ce se întâmplă în mediul lor.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, pot fi foarte importante pentru viața celor din jur, pentru că sunt eficiente, sar, întind o mână de ajutor și rezolvă lucruri. Multe trec prin mâinile lor și se rezolvă bine.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele poate nu au prea mult chef să facă lucruri grele, ar fi bine să își rezerve pentru această zi lucrurile mai ușoare. Cu ajutorul celor din casă duc la bun sfârșit ce și-au propus sau delegă, face altcineva.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, mai sociali astăzi, nu prea au timp de casă sau discuțiile sunt mai interesante decât treburile gospodărești și primesc tot felul de sugestii bune și de invitații foarte interesante.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, e important lângă cine petrec astăzi, cine îi bagă în seamă, cu cine își fac programul. O zi cu rezolvări diverse sau scapă de niște probleme care le stăteau pe cap.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, drumuri sau discuții cu persoane aflate la distanță. Sunt importante, dau sfaturi tuturor care sunt bune de urmat și sunt apreciați pentru moralitatea lor și pentru pragmatismul și chiar ajutorul pe care îl oferă.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, se lasă mai mult pe mâna celorlalți. Este una din acele zile în care chiar au nevoie să fie sprijiniți și poate că partenerul de viață sau alți apropiați fac lucrul acesta, iar dacă au rămas treburi nerezolvate la muncă altcineva se va ocupa.

Horoscop 24 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, o zi în care pot ieși în evidență datorită calităților lor sufletești, un sfat bun, un ajutor sau felul în care știu să treacă peste o situație delicată sau să ierte și să tolereze.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close