Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii intră în grațiile cuiva, iar Vărsătorii se gândesc la un vis pe care l-au avut dintotdeauna

Horoscop 24 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii intră în grațiile cuiva, iar Vărsătorii se gândesc la un vis pe care l-au avut dintotdeauna

Horoscop 24 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi uraniană. Viața vine cu schimbări, surprize şi trebuie să le facem față, să ne adaptăm. O zi minunată pentru toată lumea. Dacă suntem deschiși, ținem pasul cu vremurile.

Horoscop 24 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii intră în grațiile cuiva, iar Vărsătorii se gândesc la un vis pe care l-au avut dintotdeauna
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Iun 2022   •   08:51

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot avea surprize financiare bune astăzi și mâine așa că lucrurile sunt în evoluție și trebuie să se adapteze la ele, oortunitate pe care o surprind. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Au ei idei grozave, ei se schimbă și de aici li se schimbă norocul. Sau ei se poziționează altfel față de o situație sau o persoană.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Lucrurile se schimbă în jurul lor fără să fi făcut nimic. Trebuie să fie atenți și la informațiile pe care le primesc, pentru că pot fi esențiale.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Datorită mediului în care sunt, a colectivității în care sunt, oameni care îi susțin sau oameni de la care învață lucruri. Datorită acestei mase de oameni reușesc să se propulseze și să meargă mai departe, să-și deschidă un nou viitor. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Surprizele de astăzi și de destin țin de puterea lor de a lua decizii, de a se poziționa ei pe un alt culoar de viață și iau aceste hotărâri curajos.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fac calcule, pun cap la cap informații și se dumiresc, își dau seama de niște lucruri, iar această dumirire îi face să vadă din altă perspectivă, dar și să descopere niște soluții pentru planurile lor de viitor și bani. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Prin colaborare și cooperare cu o persoană care scapă în porumbe, le spune ceva, surprind o oportunitate sau fac ei niște conexiuni. Dar datorită acestor conlucrări pot găsi soluții inclusiv la probleme materiale, financiare și de sănătate. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Parteneriatele sunt grozave, intrând în grațiile cuiva, fac eforturi și în felul acesta schimbă punctul de vedere, se adaptează la o persoană, dar de fapt reușesc să se adapteze și la o situație.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

La locul de muncă și în contextul profesional se schimbă lucrurile. Se schimbă șefii, colegii și aceste schimbări sunt benefice și pentru ei şi îi ajută să se pună în valoare.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Trebuie să fie imaginativi și creativi, să nu se lase intimidați de vremurile moderne, de tehnologie, de uneltele noi, de faptul că s-au schimbat lucrurile. Trebuie să țină pasul cu ele și cumva înțeleg că se pot lipi și pot găsi un loc pentru ei în acest context aflat mereu în schimbare.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Se bazează pe ceea ce sunt, poate chiar revin la niște intuiții, la niște dispoziții sau talente pe care le aveau în copilărie și găsesc momentul oportun, poate să dezvolte un vis pe care l-au avut dintotdeauna. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Ideile circulă cu mare rapiditate și ei se prind foarte repede, sau le conectează foarte repede și văd avantajul din niște lucruri care se vehiculează, idei și proiecte și pot schimba destinul lor într-un mod favorabil, alegând o altă pistă.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close