Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Câștiguri sub diverse forme pentru Raci, Săgetătorii se pregătesc de vacanță

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Câștiguri sub diverse forme pentru Raci, Săgetătorii se pregătesc de vacanță

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Libertate și aplomb astăzi. Suntem liberi și facem lucrurile exact așa cum ne dictează conștiința.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Câștiguri sub diverse forme pentru Raci, Săgetătorii se pregătesc de vacanță
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    24 Noi 2021   •   08:53

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, unii pot simți nevoia să își ia o vacanță sau tratează zia ca și când ar fi în vacanță. Nu vor să se îngrijoreze în legătură cu nimic, au umor și se simt bine, le merge bine.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare, mai ales prima parte a zilei, de vești bune și stare bună, dar datorită altora care îi ajută, îi sprijină, așa că e bine să se asocieze cu persoanele potrivite.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, zia aduce și în cazul lor, mai ales după ora 14:00, întâlniri și discuții fructuoase, sprijin. Unii flirtează.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, bani sau câștiguri sub diverse forme sau rezolvări sub diverse forme și asta datorită faptului că găsesc soluții istețe, îndrăznețe sau apelează la cineva care le dă aceste soluții.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, o zi aducătoare de încredere în propriile forțe, speranță dar și viziune clară și optimistă privind viitorul. Își urmează calea proprie.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aduce o intuiție foarte bună. Chiar dacă luna este în Leu și invită la acțiune, în cazul Fecioarelor vorbim mai mult de intuirea acțiunilor sau scopurilor pe care le urmăresc ceilalți. În același timp, se rezolvă o problemă privind casa, acte.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua este aducătoare, în special în zona prânzului, de invitații foarte tentante pe care poate e bine să le accepte. Ele pot viza și o călătorie.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o zi aducătoare de succes, reușită, clarificări și inclusiv în privința banilor au niște vești bune, dar după-amiază.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de o zi care poate aduce invitații la o călătorie îndepărtată, pe care o pot începe să o pregătească. Pe de altă parte, o persoană pregătită, un specialist, le poate da un sfat bun, venit la timp. 

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua este marcată de discuții cu o persoană importantă pentru ei, poate fi partenerul de viață, în legătură cu ce ăși dorește această persoană și Capricornii găsesc o formulă cu care să vină în întâmpinarea dorințelor acestui om. 

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, colaborări foarte frumoase astăzi, în special după prânz. Ele capătă niște note mai concrete, discuțiile sunt mai profunde așa încât ziua se poate încheia cu un acord.

Horoscop 24 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, multă muncă astăzi, de care au și drag și chef și, la finalul zilei, pot avea rezultate foarte bune. Lucrează cu spor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Horoscop 3 octombrie 2023. Scorpionii trăiesc emoții intense
x close