Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt un real sprijin, Peștii întâlnesc oameni noi

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt un real sprijin, Peștii întâlnesc oameni noi

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Astăzi trebuie să fim drăguți cu toată lumea. Luna este în iertătoarea Fecioară.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt un real sprijin, Peștii întâlnesc oameni noi
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    25 Dec 2021   •   09:55

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, o atmosferă caldă și frumoasă, dar sunt destule surprize care pot apărea, foarte plăcute, cărora Berbecii le fac față. Se gândesc mai mult la ceilalți decât la ei și asta este foarte frumos.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, imaginație și creativitate, au chev de joc, de cântec, de voie bună și chiar așa este atmosfera la ei în casă sau pe lângă ei.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, în cămin se petrece tot ce este mai interesant astăzi sau pun ei preț pe felul în care colaborează cu membri familiei și împacă sau se armonizează cu familia.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, bucurii legate de vizite și discuții și musafirii care pot sosi sau invitațiile pe care le primesc, dar nu foarte departe de casă. Întâlnirile sunt interesante, pot face noi cunoștințe, iar discuțiile sunt spumoase.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, sunt foarte grijulii cu sănătatea lor, nu fac excese și asta e foarte bine. Cumințica Lună în Fecioară îi invită să își urmeze dieta care știu că este cea mai potrivită pentru ei.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt sensibile și delicate, un adevărat sprijin pentru toată lumea. Se împacă foarte bine cu copiii sau cu persoanele care au nevoie de mângâiere și de cocoloșeală. 

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele, foarte atente cu cei din jurul lor sau ca lucrurile să decurgă așa cum ele le-au organizat și la finalul zilei pot fi foarte încântate că lucrurile exact așa s-au petrecut cum le-au calculat. 

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, socializare astăzi. Discuțiile sunt interesante, fie la ei acasă, dar unde se poartă ca niște musafiri așteptând să fie serviți, fie în altă parte. Discuțiile sunt spumoase și îi pun în prim plan.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o zi în care patronează cumva orice întâlnire și știu să facă lucrul acesta, să fie amfitrioni sau să fie niște prezențe de care ceilalți țin cont datorită sfaturilor pe care le dau sau a moralității pe care o afișează.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii fie nu petrec la ei acasă, fie este foarte important să primească vești de la persoane pe care nu le-au văzut de multă vreme și de care le este drag. Multe vorbe și toate foarte inspirate. Au chef de vorbă se pare.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua este aducătoare de bine, de sănătate. Nici nu vor face excese și vor petrece cu oamenii cu care se simt cei mai degajați.

Horoscop 25 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, o zi foarte frumoasă, se pot bucura chiar de noi cunoștințe sau de vechi cunoștințe, dar pe care nu le-au mai văzut de mult și au multe lucruri de povestit, s-au întâmplat foarte multe lucruri între timp. Sunt niște amfitrioni absolut minunați și au o vorbă bună pentru toată lumea, asta e una din frumoasele lor calități.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close