Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Fecioarele se gândesc doar la iubire, Vărsătorii au planuri îndrăznețe

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Fecioarele se gândesc doar la iubire, Vărsătorii au planuri îndrăznețe

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Fecioarele se gândesc doar la iubire, Vărsătorii au planuri îndrăznețe
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Noi 2019   •   22:50

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Iată previziunile astrologice pentru 25 noiembrie.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Berbec

Astăzi riscaţi să intraţi în conflict cu  persoane apropiate că nu vă respectaţi promisiunile. Din nefericire, nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că preferaţi să nu comentaţi. Astrele vă susţin financiar.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Taur

Sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către partenerii de afaceri. Nici viaţă de familie nu decurge atât de bine cum doriţi, din cauza lipsei finanţelor.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Gemeni

Încercaţi să nu  scăpaţi şansa de a prinde din zbor ideile vehiculate, ce se pot dovedi în timp deosebit de utile. Este important este să fii consecvent în acţiunile tale și pregătit să-ţi asumi ceea ce faci.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Rac

Iniţiativele voastre profesionale sunt primite cu mult entuziam de colaboratori dar nu şi de persoana iubită. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Leu

Astăzi energia creativă dar şi cea fizică sunt la cote maxime astfel încât nimic nu pare să-ţi stea în cale pentru a-ţi largi perspectivele, a studia domenii noi şi a-ţi face cunoscute talentele personale.

HOROSCOP 25 NOIEMBRIE. Fecioara

Te iubeşti suficient sau aştepţi să primeşti iubire doar de la ceilalţi, asta este tema zilei. Află în interiorul tău puterea dar şi capacitatea de a te valoriza, căutând să experimentezi activități noi.

Mai multe pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close