Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt capabili de orice, Vărsătorii fac planuri serioase

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt capabili de orice, Vărsătorii fac planuri serioase

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Multă vorbă astăzi și idei istețe, le folosim din plin.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt capabili de orice, Vărsătorii fac planuri serioase
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    25 Oct 2021   •   08:59

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, mai ales în prima parte a zilei, pot avea întâlniri sau compilează informații și fac niște sinteze foarte inspirate.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce bani vorbiți. Înțeleg care sunt cele mai folositoare soluții pe care le pot găsi astăzi, astfel încât să nu cheltuie sau să câștige pe cât se poate bani din muncă.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este aducătoare de confirmări, de dreptate. Vorbele sunt inspirate, pot convinge diverse persoane să fie de partea lor și să-i ajute, deci reușesc în orice discuție și dispută.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce informații, e bine să ciulească urechile, pentru că, în jurul lor, oamenii știu lucruri. În plus, își pot face niște planuri, mai ales dacă se descurcă niște blocaje. 

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce prieteni buni, oameni pe care poate nu îi cunosc foarte bine, fac chiar acum noi cunoștințe, dar cineva vine cu niște soluții, informații sau ponturi.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot avea și ele, mai ales în prima parte a zilei foarte bună, dacă trebuie să își spună opinia, să-și spună cuvântul și să-l argumenteze. Sunt apreciate pentru logică, inteligență și coerență. Întâlniri cu șefii foarte bune, în prima parte a zilei.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua aduce răspunsuri sau acte oficiale foarte potrivite pentru ce au de descurcat sau ei se informează și pică exact pe răspunsul de care au nevoie și care, după-amiază, aduc și bani.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este marcată de faptul că încearcă să convingă pe cineva să-i ierte, să-i scuze, să-i ajute sau să le ofere ceva. Luptă pentru drepturile lor sau pentru nevoile lor și ies bine.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de o zi foarte socială, cer ajutorul, știu să se plângă, să atragă atenția asupra lor, să se facă fermecători dacă este nevoie, dar important este că se sprijină pe cineva pentru a rezolva problemele și trebuie să recunoască că mai au nevoie.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii muncesc astăzi, mai ales în prima parte a zilei, cu capul, cu iedile, inovează, învață lucruri noi. Poate învață și de la cei tineri dacă acceptă că e loc de învățătură.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au idei și imaginție, fac multe planuri. Poate că unii nu tratează foarte serios această zi și o iau ca pe o zi de vacanță, dar atmosfera e bună. Dup-amiază trebuie să ia lucrurile mult mai în serios.

Horoscop 25 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, discreții, multe discuții în familie și se pot consulta cu o persoană foarte apropiată. Pot primi musafiri sau primesc telefoane. Cumva, în spațiul personal se întâmplă lucrurile astea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close