Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 septembrie 2022. Taurii ţintesc acolo unde visează, Leilor li se aliniază planetele

Horoscop 25 septembrie 2022. Taurii ţintesc acolo unde visează, Leilor li se aliniază planetele

Horoscop 25 septembrie 2022. Taurii îşi ating un obiectiv la care visează demult, Gemenii e bine să asculte de sfatul bătrânilor, iar Leii au o perioadă bună, arată astrele.

Horoscop 25 septembrie 2022. Taurii ţintesc acolo unde visează, Leilor li se aliniază planetele
Sursa foto: unsplash.com/Patrick McManaman
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2022   •   15:00

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Berbec

Vei putea rezolva orice problemă mare cu înțelepciune și inteligență. Vei fi deosebit de util în a-i ajuta pe alții în a-și alina suferința și ai un loc special în familie și societate. E bine să nu ai încredere în nimeni în chestiuni financiare. Orice decizie legată de cumpărarea unei case sau maşini trebuie evitată astăzi. 

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Taur

Astrele arată că astăzi vei putea atinge obiectivul spre care te străduiești de mult timp să ajungi și te vei simți mândru de tine, deoarece cea mai mare parte a muncii este finalizată corespunzător. Poziția planetară de după-amiază îţi poate crea unele obstacole, dar munca pare că te ajută să treci peste. E mai bine azi să faci cum crezi tu că e bine decât să îi asculţi pe alţii. Sănătatea va fi afectată din cauza alimentației dezechilibrate.

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Gemeni

E o perioadă în care e bine să iei lecții din trecut și să mergi înainte. Făcând acest lucru, vei putea obține un succes pe care l-ai așteptat de mult timp. Va avea loc o întâlnire bună pentru tine, cu oameni distinși. Unele gânduri negative pot apărea în mintea ta, dar în curând vei depăși această problemă. Nu ignora sfaturile și îndrumările bătrânilor. În prezent, munceşti cam mult şi câştigi cam puţin.

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Rac

Te poți implica în multe tipuri de activități, iar perspectivele tale se vor extinde. De asemenea, e bine să petreci ceva timp cu copiii şi pentru a rezolva problemelor lor. Tot în familie, poate exista o dispută cu o rudă apropiată, deci controlează-ți furia și indignarea. Tinerii se pot îndepărta de obiectivele lor din cauza nepăsării. Pe plan medical, durerea articulațiilor și a genunchilor poate recidiva.

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Leu

Astrele arată că ai un moment favorabil din toate punctele de vedere. Identifică-ți abilitățile și foloseşte-le pentru o anumită sarcină, vei obține cu siguranță rezultate mai bune. Ai grijă şi la bani, cheltuiește în funcție de bugetul tău. Vor fi unele probleme legate de sănătate, dar încrederea ta te va menține plin de energie. E bine să nu faci niciun program legat de călătorii astăzi. Ţi-ai putea găsi dragostea, dacă nu există deja.

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Fecioară

Dacă te gândești să investești nişte bani undeva, nu sta pe gânduri zilele acestea. Poziția planetelor este foarte favorabilă în acest moment. A crede în abilitățile tale te va face să ai mai mult succes. Este posibil să simți oboseală fizică și psihică din cauza suprasolicitarii, așa că învață să-ți împarţi munca cu alții, ceea ce îți va ușura sarcina de serviciu. Atmosfera de familie va fi una plăcută, dar s-ar putea să apară nişte de dureri de cap sau migrene.

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Balanță

Te vei simți mândru de succesul tău. Nu este bine să eviți munca din cauza lenei. În familie, o neînțelegere cu o rudă apropiată poate duce la divergenţe. Este necesar să urmăreşti îndeaproape prietenii copiilor și activitățile acestora. Pe plan medical, te poate deranja o tuse.

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Scorpion

Planetele arată că astăzi este o zi bună pentru tine. Vei avea chef să te relaxezi și să petreci ziua cu familia. Vor veni şi niște vești bune. De asemenea, contactele pe care le ai se vor dovedi benefice pentru tine. Folosește-ți energia într-un mod pozitiv. Uneori, a fi prea încrezător te poate face să dai peste cap ceea ce faci. Controlează-ți cuvintele agresive şi fii mai calm. În familie, va exista o bună armonie între soț și soție. 

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Săgetător

Profită de oportunităţile pe care le ai, inclusiv cele financiare, cu încredere. Vei obține un rezultat decent și onorabil prin meritul și capacitatea ta. Nu-ți pierde timpul lenevind cu prietenii. Uneori, a avea prea mult ego și încăpățânare se pot dovedi, de asemenea, dăunătoare. Realizează ce abilități ai și folosește-le, pentru a avea beneficii. Nu te aștepta la un profit mare în afaceri acum. În ce priveşte sănătatea, pot exista dureri la nivelul articulațiilor.

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Capricorn

Astăzi timpul va crea o oportunitate bună pentru tine. Va fi şi o atmosferă fericită în familie, după primirea unei vești bune. Vei lua nişte decizii speciale, care îţi vor fi mai benefice în viitorul apropiat. Din cauza unor cheltuieli greșite sau exagerate, starea ta financiară se poate deteriora. De aceea, e necesar să faci un buget de care să ţii cont şi la care să fii atent. În rest, păstrează-ți spiritul calm. Vei petrece timp la cumpărături și la distracție cu familia. 

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Vărsător

E bine să prioritizezi munca ta importantă, pentru a-ţi spori succesul. În principiu, îţi vei îndeplini sarcinile pe care le ai, dar e posibil să nu termini tot ce ţi-ai propus. Nu te stresa, se poate amâna. Păstrează-ți încrederea în acest moment. E posibil să ai probleme cu tensiunea arterială.

Horoscop 25 septembrie 2022 pentru Pești

Dacă încerci să cumperi sau să vinzi proprietăți, atunci astăzi este o zi de bun augur. Dintr-o dată s-ar putea să obții sprijin de la o persoană îndepărtată și problemele tale financiare vor fi și ele rezolvate. E bine să rezolvi situațiile nepotrivite cu calm în loc de furie. Este necesar să fii cu ochii pe toate activitățile, pentru a nu apărea unele erori. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close