Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 27 noiembrie. Racii sunt foarte impulsivi. Berbecii nu trebuie să ia decizii

HOROSCOP 27 noiembrie. Racii sunt foarte impulsivi. Berbecii nu trebuie să ia decizii

HOROSCOP  27 noiembrie. Racii sunt foarte impulsivi. Berbecii nu trebuie să ia decizii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Noi 2019   •   14:51

HOROSCOP Berbec, 27 noiembrie

Vrei să petreci cât mai mult timp singur și, astfel, ai tendința să eviți orice formă de interacțiune, chiar și atunci când vine vorba de persoana iubită. Încearcă să eviți luarea unei decizii.

HOROSCOP Taur, 27 noiembrie

Nu reușești să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de făcut și, totuși, ai tendința să îți asumi și mai multe responsabilități. O discuție cu un prieten apropiat te va ajuta să îți găsești liniștea de care ai nevoie.

HOROSCOP Gemeni, 27 noiembrie

Nu reușești să comunici la nivelul la care îți dorești și este posibil să intri în unele conflicte, tocmai pentru că nu reușești să transmiți ceea ce îți dorești cu adevărat. Încearcă să petreci niște timp singur.

HOROSCOP Rac, 27 noiembrie

Ești mai impulsiv decât în mod normal, de aceea este indicat să lași puțin deoparte deciziile privind niște investiții sau planurile de viitor. În plus, încearcă să eviți orice formă de speculație.

HOROSCOP Leu, 27 noiembrie

Vrei să scapi de rutină, însă evită activitățile dificile care necesită foarte multă concentrare. Pe de altă parte, este o zi benefică pentru dezvoltarea pasiunilor pe care le ai deja, dar și pentru relaxare.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close