Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 februarie 2022. Capricornii se reîntorc la sentimente de pace, Scorpionii visează la bani

Horoscop 28 februarie 2022. Capricornii se reîntorc la sentimente de pace, Scorpionii visează la bani

Horoscop 28 februarie 2022. Nativii din zodia Săgetător au o zi bună din punct de vedere sentimental, în timp ce Balanțele își finalizează proiectele mai vechi.

Horoscop 28 februarie 2022. Capricornii se reîntorc la sentimente de pace, Scorpionii visează la bani
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3    |    27 Feb 2022   •   15:00

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Berbec

Dacă nu puteți pleca în vacanță acum, faceți planuri pentru o călătorie viitoare. E bine să visezi cu ochii deschiși. Veți fi atrași de lectură și veți găsi momentul potrivit să frecventați librăria sau biblioteca preferată. Fii atent la mesajele corpului tău. Fii bun și blând cu tine însuți.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Taur

Ești puțin uimit în ceea ce privește deciziile financiare și atitudinile celorlalți. Dacă te simți neliniștit sau dezamăgit de acest lucru, investigați puțin. Înțelegerea poate ajuta.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Gemeni

Este o zi perfectă pentru a fi realiști în ceea ce privește relațiile și angajamentele. Retrageți-vă de legăturile care vă inhibă sau vă descurajează. Consolidează-i pe cei despre care știi că au potențial pentru viitor. Observați expresiile faciale și limbajul corpului pentru a ajuta la comunicare.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Rac

Copiii vă surprind cu o etapă de bunătate sau creativitate. Acest lucru vă aduce beneficii sănătății, deoarece atrage forțe binevoitoare. Tratezi o boală veche sau stabilești o rutină zilnică mai sănătoasă. Animalele de companie sunt deosebit de importante. Ele oferă un nou nivel de confort și companie.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Leu

Viața ta socială este însuflețită de invitații și vizite. Impresionezi un admirator cu un cuvânt sau o notă bună. Dacă doriți să faceți cadouri, încercați să scrieți o poveste sau o poezie originală. Ziua este relaxantă și încântătoare. Lasă vremurile bune să continue.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Fecioară

Astăzi vă vedem căutând modalități de a vă îmbunătăți și de a vă proteja casa. Vei privi cu critică reședința ta. Adaugi noi membri în familia ta extinsă și ai o perspectivă aprofundată asupra copilăriei tale. O mutare sau un plan de redecorare este irezistibil.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Balanţă

Răspunsurile oportune sunt apreciate de ceilalți. Cuvintele liniștitoare din partea dumneavoastră asigură securitatea și bunăvoința. Țineți pasul cu angajamentele anterioare la locul de muncă pentru a vă proteja credibilitatea. Finalizați proiectele în curs înainte de a lua în considerare noi direcții. Ar fi bine să răspundeți mai întâi la e-mailurile și apelurilor vechi.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Scorpion

Atitudinea ta generală față de bani și valorile materiale se schimbă. Poate exista o nouă cerere pentru abilitățile dumneavoastră de muncă. Explorați posibilitățile de angajare. Entuziasmul și energia pe care o ai îi fac pe alții să apeleze la tine pentru inspirație și conducere. Vorbește cu un membru în vârstă al familiei.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Săgetător

Modul încrezător și dramatic de a exprima ideile vă câștigă susținători. Este o zi minunată pentru a scrie e-mailuri și a efectua apeluri. Eforturile tale de vânzări, de vorbire în public sau de actorie reușesc cu mult peste toate așteptările.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Capricorn

Ziua de azi aduce o oportunitate rară de a ajusta deciziile și acțiunile legate de trecut, deoarece se leagă de închiderea unor relații vechi. Meditează stând pe pământ sau sprijinit de un copac. Se generează vindecarea interioară și un sentiment de pace.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Vărsător

Vei primi apeluri prietenoase și e-mailuri de la prieteni vechi. Intuiția ta ascuțită ajută la negociere și vânzări. Cei care au rezistat ideilor tale pot fi câștigați. Astăzi, de asemenea, vă permite să eliberați regrete legate de o iubire pierdută de mult. Ai nevoie de linişte şi relaxare.

Horoscop 28 februarie 2022 pentru Peşti

Succesul depinde de a fi realist cu privire la ceea ce poți face. Pregătirea și gestionarea înțeleaptă a timpului sunt o necesitate. Pune afacerea pe primul loc și verifică detaliile pentru a asigura stabilitatea carierei. Fii conștiincios în ceea ce privește responsabilitățile Fii atent și flexibil.

×
Subiecte în articol: Horoscop

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Ajutor de până la 1.900 de euro pentru români! Care sunt condițiile
x close