Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 aprilie 2021. Scorpionii au liber să se dezlănţuie în dragoste, Balanţele trebuie să stea cu ochii pe bani

Horoscop 29 aprilie 2021. Scorpionii au liber să se dezlănţuie în dragoste, Balanţele trebuie să stea cu ochii pe bani

O zi care precede weekend-ul şi o oportunitate pentru Scorpioni să se dezlănţuie în dragoste, dacă reuşesc să nu se lase distraşi de problemele persoanelor din anturaj. De asemenea, o invitaţie la cumpătare şi la optimizare financiară pentru nativii din Balanţă

Horoscop 29 aprilie 2021. Scorpionii au liber să se dezlănţuie în dragoste, Balanţele trebuie să stea cu ochii pe bani
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   14:38

Horoscop 29 aprilie pentru Berbec

Aceasta va fi o zi pozitivă și productivă. Dimineața, dedicați-vă activităților de asigurări, bancare, impozite și moșteniri. Apoi, veți fi mai neliniștit și în căutarea aventurii. Nu lăsați pe alții să vă manipuleze și nu vă sacrificați pentru alții. Priviți dincolo de aparențe. Un prieten vă va ajuta să depășiți un moment care a creat dubii în viața voastră amoroasă. Acum este ocazia perfectă de a vă vedea partenerul dintr-un alt unghi, iar apoi va veni și schimbarea pozitivă.

Horoscop 29 aprilie pentru Taur

Secretul acestei zile este calea de a fi atent și răbdător cu ceilalți. Nu vă gândiți să pierdeți ceva sau să renunțați din start. Puteți chiar câștiga, dar totul e să mergeți mai departe. Puteți câștiga liniște sufletească și relații plăcute cu ceilalți. În plan profesional, nevoia voastră de recunoaștere va crește și va trebui să profitați de cunoștințe. Creierul pare să preia controlul, dar e bine să vă mai ascultați și inima, pentru a nu părea mai rece decât de obicei.

Horoscop 29 aprilie pentru Gemeni

Joi este o zi pozitivă pentru voi și aveți mult de lucru. Veți fi fermecători și diplomați cu toată lumea, dar și înclinați să priviți profund în sinele vostru. Acest lucru vă va permite să vă canalizați energia în mod constructiv. În această perioadă aveți mai puțină energie fizică, dar momentele acestea nu țin mult timp. Prietenii sunt lângă voi, nu veți fi singur, și vă vor ajuta pentru a vă crește stima de sine. E nevoie însă să vă simțiți bine în propria piele. Tendința voastră de a exagera vă poate pune în pericol, mai ales dacă sunteți în căutarea unor noi întâlniri.

Horoscop 29 aprilie pentru Rac

Optimismul vostru din ce în ce mai mare vă face să vedeți partea frumoasă a lucrurilor, chiar dacă din când în când vă deprimați situația. Nu ar trebui să fiţi prea dur cu propria persoană. Pe plan profesional, este ziua în care terminați un proiect legat de o achiziție importantă. În plan personal, vă uitați la viitorul relației dintr-un unghi emoțional, chiar pasional, mai exact vreți totul numai pentru voi, cu riscul de a părea egoiști.

Horoscop 29 aprilie pentru Leu

Astăzi vă domină dorința de a călători și de a schimba decorul dar sunt șanse mari ca această dorință să nu se materializeze, așa că vă veți bucura de refugiul căminului, de intimitate și de ocazia de a vă domoli respirația. Astrele vă sfătuiesc să depuneți toate eforturile pentru a câștiga stima și recunoașterea de care aveți nevoie pentru a vă continua proiectele în plan financiar. Comportați-vă cu naturalețe, pentru că este cea mai bună metodă să vă convingeți partenerul. Mai mult, astăzi e o zi numai bună să vă exprimați dragostea.

Horoscop 29 aprilie pentru Fecioară

Dacă vă temperați nerăbdarea, veți obține ce doriți, pentru că, astăzi, energia nu vă lipsește. Un nou proiect încearcă să prindă aripi. Veți avea noroc în tot ce întreprindeți în legătură cu partenerul sau partenera de viață. Astrele vă sugerează să nu vă lăsați cuprins(ă) de îndoieli.

Horoscop 29 aprilie pentru Balanță

Nativii sunt sfătuiți astăzi să dea dovadă de creativitate în viața de cuplu și să schimbe modul uzual de a face lucrurile. Cei singuri văd o întâlnire promițătoare la orizont. În plan financiar, este momentul unei reevaluări a cheltuielilor. Rezumați-vă la esențial și dați dovadă de realism când faceți cumpărături cu cardul.

Horoscop 29 aprilie pentru Scorpion

O zi interesantă, pentru că o începeți cu speranță și optimism. Sunteți gata să învățați din experiența împărtășită de alții însă ar fi bine să nu încercați să rezolvați dintr-o dată toate provocările. În dragoste, dacă reușiți să evitați persoanele care vă copleșesc cu problemele lor, veți putea să dați frâu liber celor mai intime dorințe. În materie de bani și afaceri, mare atenție dacă vi se cere să semnați ceva.

Horoscop 29 aprilie pentru Săgetător 

Aveți niște gânduri care ar putea să-i îngrijoreze pe cei de lângă dumneavoastră. Vă cunoașteți foarte bine latura impulsivă, deși cei apropiați preferă să vă vadă relaxat și binedispus. Veți reveni la o stare mai bună dacă veți uita puțin de griji. Cu toate acestea, veți fi foarte determinat la locul de muncă și veți simți că nimic nu vă poate sta în cale. Fiți atenți la detalii. Veți fi cu adevărat inspirat, așa că profitați și exprimați-vă ideile. Oamenii din jur vă vor asculta și vor demonstra că v-au înțeles, atunci când se va ivi oportunitatea. 

Horoscop 29 aprilie pentru Capricorn

Azi, abilitatea dumnevoastră de a gândi este afectată de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Nu vă lăsați distras și încercați să vă detașați. Veți fi în formă bună pentru a rezolva niște treburi importante, însă nu vă entuziasmați prea tare. În viața amoroasă nu concurați cu nimeni, așa că trebuie să vă întrebați de ce vă comportați ca și cum pericolul stă la pândă. Relaxați-vă și lăsați-vă purtat de val. Nimic nu vă poate afecta cu adevărat relația amoroasă.

Horoscop 29 aprilie pentru Vărsător

Astăzi sunteți foarte activ și vă simțiți plin de energie, așa că va fi puțin mai dificil pentru cei aflați în izolare, iar cei care lucrează de acasă vor avea o zi productivă. Veți face o impresie foarte bună celorlalți, așa că e recomandat să fiți răbdători cu unii dintre colegii de muncă. Tendința dumneavoastră de a protesta vă va pune în niște situații dificile. Fiți calm cât mai mult posibil. Partenerul de viață va fi entuziasmat de posibilitățile pe care i le prezentați, de la conversațiile intime până la aluziile provocatoare. Oscilați între relaxare completă și sofisticare absolută.

Horoscop 29 aprilie pentru Pești

Momentele bune vă așteaptă chiar dacă ați suferit dezamăgiri, astrele vă vor ajuta să vă recuperați și să stați departe de probleme. Călătoriți prin această minunată și complexă lume virtuală, și veți întâlni niște persoane interesante în această explorare. Fervoarea emoțională de care dați dovadă creează un fundal incitant pentru viața sentimentală. Vibrația zilei este să fiți binedispus și lipsit de griji. Trăiți viața la maxim, nu vă cufundați în procrastinare.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close