Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 august 2022. Gemenii sunt pe val, Vărsătorii sunt ajutaţi de astre și marea lor problemă se rezolvă

Horoscop 29 august 2022. Gemenii sunt pe val, Vărsătorii sunt ajutaţi de astre și marea lor problemă se rezolvă

Horoscop 29 august 2022. Gemenii sunt pe val, Scorpionii au mare succes în dragoste, iar Vărsătorii sunt ajutaţi de astre și în câteva zile marea lor problemă va fi rezolvată.

Horoscop 29 august 2022. Gemenii sunt pe val, Vărsătorii sunt ajutaţi de astre și marea lor problemă se rezolvă
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    28 Aug 2022   •   16:00

Horoscop 29 august 2022 pentru Berbec

Vei avea multă forfotă la locul de muncă, dar este o ocazie bună să arăți tot ce poți să faci. Acasă, ar trebui să începi să economisești puțin, dacă nu, în viitor, s-ar putea să te deranjeze lipsa banilor. Schimbările care au avut loc la muncă vă vor oferi beneficii. În plan sentimental, dacă îți asumi responsabilitatea, relația ta va merge din ce în ce mai bine. Uneori este necesar să se facă concesii pentru a păstra liniștea familiei. Dacă practici exerciții fizice, nu exagera în această zi, trebuie să te recuperezi. Treci printr-o perioadă foarte dinamică, ai multă energie şi profită de ideile tale. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Taur

Îți vei planifica foarte bine banii și sarcinile zilnice și vei obține rezultate bune. Vei avea vești bune despre economie, vei fi încurajat. La locul de muncă, te vei exprima mai mult şi îţi vei da cu părerea, care va fi foarte bine acceptată. Dă frâu liber spontaneității tale și vei rămâne în inima acelei persoane dragi. În dragoste vei culege ceea ce vei semăna. O transformare pozitivă vine în modul în care vezi realitatea. Înfruntă totul cu optimism și ceea ce pare dificil va fi mai puțin complicat. Te vei simți foarte bine fizic și psihic, te vei bucura de această zi. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Gemeni

Dacă așteptai o promovare, acum poate veni, ești pe un val. Vei avea ocazia să primești o ofertă de muncă sau să faci o afacere bună. Vei folosi bine inventivitatea și inițiativa ta. Dacă ești în căutarea unei noi relații, acesta este cel mai bun moment, dacă ai deja una, bucură-te de ea. Încearcă să eviţi tot ceea ce îţi provoacă probleme şi te împiedică să te bucuri de ceea ce ai obţinut. Uiți lucruri în ultima vreme, notează-le și nu vei avea probleme. Pentru sănătate, exercițiile fizice te-ar putea ajuta foarte mult, în special înotul. Nu lua decizii prea serioase astăzi, trebuie să iei o pauză.

Horoscop 29 august 2022 pentru Rac

La Raci, banii vor schimba total perspectivele pe care le aveau în afaceri. Vei primi o invitație pentru a participa la un eveniment care vă va oferi venituri. Căută-ți dragostea și lasă-te purtat de valuri, nu îţi fie teamă să faci ceva diferit. Nu da sfaturi nimănui, în loc să-ți mulțumească vor spune că le-ai făcut rău. Nu te descuraja în ceea ce faci, chiar dacă vei auzi că efortul tău nu merită, mulţi oameni sunt invidioşi. Îți vor propune o schimbare interesantă, dar nu te lansa până când nu ești sigur.

Horoscop 29 august 2022 pentru Leu

Cineva te abordează cu idei care par bune, dar care îți vor complica situaţia economică. Acea problemă de muncă care ți-a provocat anxietăți este rezolvată satisfăcător. Vei avea parte de situații oarecum instabile în plan economic și social. Sprijinul partenerului tău va fi crucial pentru tine în această zi, aşa că nu respinge ajutorul acestuia. În plus, poți obține tot ce îți dorești în dragoste, nu rata șansele. Nu acordați atenție zvonurilor și nu vă lăsați influențați de nimeni, pentru că vă pot face rău. Ai grijă la comentariile nepotrivite pe care le faci, ele se pot întoarce împotriva ta. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Fecioară

Vei primi vești bune, eforturile tale vor da rezultate pozitive la locul de muncă. Controlează-ți dorința de a merge la cumpărături și de a cheltui banii pe care i-ai primit. Vei avea multe sarcini în așteptare, dar ai capacitatea de a le rezolva. Vei avea un venit suplimentar, nu-l irosi, folosește-l într-un mod prudent. Oferă momente de afecțiune partenerului tău și apreciază ajutorul acestuia, pentru că el are nevoie de apreciere. Socializează cu persoane diferite decât de obicei și te vei distra. Fiecare zi este diferită, are lecțiile și problemele ei, dar și bucuriile ei. Trebuie să-ți asumi o atitudine care transformă eșecurile în provocări bune de depășit. În plan medical, articulațiile îţi pot provoca mai multe tulburări, aşa că nu îţi forţa sănătatea.

Horoscop 29 august 2022 pentru Balanță

Vei fi încurajat să iei măsuri care te vor pune într-o poziție mai bună în afacerile familiei. Trebuie să fii inteligent atunci când vine vorba de a merge mai departe cu problemele tale legate de bani. Modul în care îţi pui ideile în practică va schimba situația. Nu te izola, îți este foarte convenabil să ai o viață socială din toate punctele de vedere. Eşti într-un moment bun să reflectezi şi asupa relaţiei cu partenerul şi să iei o decizie. Pentru a fi fericit trebuie să uiți de unele probleme deja depășite din trecut. Starea ta de spirit este excelentă și cu sănătatea stai bine, aşa că bucură-te de moment. Dacă te gândești să faci o evadare, acesta este un moment favorabil.

Horoscop 29 august 2022 pentru Scorpion

Vei avea mult de muncă și nu vezi rentabilitatea economică, dar nu va fi întotdeauna așa. Ai putea să te asociezi cu un prieten pentru a începe o afacere, aşa că gândeşte-te. Vrei să cunoști oameni noi și să descoperi locuri noi, aşa că măcar încearcă. Vei avea mare succes în dragoste și în chestiuni personale în general. Va trebui să ajuți un prieten cu probleme şi știi că el îți va mulțumi. Fii atent la comentariile nepotrivite, fii atent la ceea ce spui. În acest moment trebuie să-ți dozezi eforturile, să nu irosești energie. Ești bine, dar îți este greu să dormi din cauza stresului, încearcă să te relaxezi puțin. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Săgetător

Fă liste cu ceea ce vrei să cumperi astăzi, ca să nu faci excese sau să uiţi de ceea ce ai nevoie. Vor apărea oportunități unice, iar ca profesionist vei dobândi un prestigiu mai mare în munca ta. Poți avea o oportunitate de muncă, aşa că nu o lăsa să scape, poate fi unică. Dacă ai proiecte mari, nu-ți face griji, ai ajutor de la astre. Vei avea surprize în plan personal și sentimental. Intuiția ta te va ajuta să înțelegi mai bine ce vor alții. Te simți oarecum instabil, dar ești sănătos, încearcă să te calmezi. Ai grijă la excese, evită-le, pe termen lung organismul tău poate fi afectat de acest lucru. Ar fi foarte bine să faci o excursie pentru a-ţi limpezi capul.

Horoscop 29 august 2022 pentru Capricorn

Nu te lăsa copleșit de nimic, în curând vei găsi soluții noi. Vei avea vești importante despre muncă și vor fi pozitive. Ar trebui să îţi planifici banii pe termen lung, pentru a avea rezultate bune. În dragoste, știi că nu acorzi vieții tale sentimentale atenția pe care o merită, aşa că remediază-o. Vei putea transforma o situație compromițătoare într-un eveniment care aduce bucurie. Recunoașterea unei greșeli, deși nu este ușoară, este cea mai bună modalitate de a o remedia. Vei lua decizii riscante într-o sarcină importantă pe care va trebui să ţi-o asumi. Muzica te va ajuta să te relaxezi și să te distrezi, dacă te simți puțin tensionat. Bucură-te de timpul liber, trebuie să te şi odihneşti.

Horoscop 29 august 2022 pentru Vărsător

Excesul de muncă te poate bloca puțin, dar se va termina în curând. Ai multe de făcut și puțin timp, dar cu organizare o vei rezolva. Nu lăsa problemele de muncă să te afecteze prea mult, acestea vor fi rezolvate. Astrele te ajută și în câteva zile o să vezi marea ta problemă rezolvată. Astăzi este o zi pentru a face schimb de idei și a asculta ce au de spus alții. Renunță la atitudinile încăpățânate care nu fac decât să te despartă mai mult de prietenii tăi. Repară greșelile și trasează căi pentru a cuceri ceea ce îți dorești în dragoste, vei putea să o faci. Nu lăsa viața să se limiteze la profesia ta, fă-ți mai mult timp pentru hobby-urile tale. Lasă gândurile negative să treacă, ele nu te vor duce la nimic bun. 

Horoscop 29 august 2022 pentru Pești

Loialitatea ta în muncă îți va câștiga respectul și considerația șefilor tăi. Ai niște lucruri blocate, dar ai răbdare, se va schimba totul curând. Intri într-o etapă de dinamism şi creativitate profesională, vei avansa. Dacă vrei un loc de muncă pe cont propriu, acesta este un moment bun pentru a-l începe. Secretul fericirii este să știi să eviți situațiile jenante. Te vei confrunta cu noi situaţii care cer o atitudine inteligentă din partea ta. În dragoste, ai grijă ce promiți, nu-ți încălca cuvântul pentru că mai târziu ar putea fi groaznic. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close