Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 martie 2022. Capricornii au o aventură, Fecioarele se pot certa cu persoana iubită

Horoscop 29 martie 2022. Capricornii au o aventură, Fecioarele se pot certa cu persoana iubită

Horoscop 29 martie 2022. Nativii din zodia Capricorn au şansa să întâlnească o persoană deosebită alături de care să înceapă o aventură, în timp ce Fecioarele se pot certa cu persoana iubită.

Horoscop 29 martie 2022. Capricornii au o aventură, Fecioarele se pot certa cu persoana iubită
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2022   •   15:00

Horoscop 29 martie 2022 pentru Berbec

Te îndrepti către influențe pasionate, flexibile și romantice, pe măsură ce planetele se îndreaptă către următoarea Lună Plină. Când se va întâmpla, veţi simţi mult mai bine, iar toate relaţiile dumneavoastră se vor schimba.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Taur

Săptămâna începe cu planete aliniate aproape perfecte. Doriţi să călătoriţi mai mult şi să vă concentraţi mai mult pe starea de spirit. S-ar putea să fii atras de oamenii și locurile din trecutul tău.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Gemeni

În ultimele zile aţi făcut suficient de multe lucruri, motiv pentru care aţi depus un mare efort. Astfel, este momentul să încercaţi să vă relaxaţi. Urmează o săptămână în care trebuie să fiţi pregătiţi de noi provocări, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Rac

Se pare că ai ajuns la concluzia că ar trebui să aibă loc o mutare sau o reorganizare a vieții dumneavoastră. De asemenea, trebuie să fii conștient de faptul că nu este momentul pentru o schimbare foarte mare. Cel mai bun sfat poate veni de la oameni care nu te cunosc de mult – și, prin urmare, pot fi imparțiali.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Leu

Unele planete vă sfătuiesc să țineți capul sus. Mercur urmează să-și schimbe poziția în scurt timp și trebuie să vă ridice moralul. Va face acest lucru, parțial, încurajându-vă să vă decideți pentru o schimbare.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Fecioară

Astăzi veţi avea parte de anumite discuţii cu partenerul vostru, care se pot transforma într-un conflict. Pe plan profesional, toate problemele pe care le aveţi încep să se rezolve uşor-uşor. Aveţi încredere.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Balanță

Sunteţi dornici să vă distraţi mai mult, despre pentru care urmează o seară agitată. Veţi petrece în compania unor prieteni care vă vor face să vă simţiţi bine.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Scorpion

Sarcina ta în această săptămâna este să acționezi foarte rapid pentru a-i angaja pe alții la orice promisiuni pe care le-au făcut. Singurele propuneri care funcționează vor fi cele care au o bază solidă.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Săgetător

Amintiți-vă că problema pe termen lung este încă una de securitate, financiară și emoțională. La locul de muncă, veţi avea mici discuţii.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Capricorn

Veţi cunoaşte o persoană care vă va schimba complet viaţa şi veţi porni într-o aventură amoroasă, aşa cum de foarte mult timp nu vi s-a mai întâmplat. Viaţa vă oferă o mulţime de şanse şi ar fi cazul să începeţi să profitaţi.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Vărsător

S-ar putea să fii confuz. Acordați mai multă atenție nevoilor și dorințelor partenerului. Înțelege acestea și ești la jumătatea drumului spre succes.

Horoscop 29 martie 2022 pentru Pești

Există o serie de întrebări la care încă nu ai răspuns, dar este puțin probabil ca răspunsurile să fie clare în aceste momente. Dar probabil că asta nu te va deranja, pentru că ai tendința de a opera intuitiv. Desigur, încă trebuie să te asiguri că alți oameni îți înțeleg deriva.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close