Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Televiziunea a fost inventată pentru Lei, Capricornii muncesc mult

Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Televiziunea a fost inventată pentru Lei, Capricornii muncesc mult

Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Ziua de astăzi arată foarte bine, iar astrologul Biancu Nuţu a pregătit un horoscop pentru cei care vor să se vadă pe sticlă.

Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Televiziunea a fost inventată pentru Lei, Capricornii muncesc mult
Sursa foto: Getty Images | pixelparticle - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    29 Noi 2023   •   09:31

Nu este nevoie doar de talent și de lipici la public. Mai sunt mici trucuri pe care le-ai putea afla, poate doar dintr-o școală de televiziune. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Ţi-ar prinde bine să îți înfrânezi nevoia de a o face pe eroul. S-ar putea să dai foc platoului doar ca să ai ce să stingi și să poți să pozezi apoi în cel care a salvat situația. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Taur

Nu o să ai încotro decât să te lupți cu acea voce care spune mai întâi "nu" la orice și nu te mai gândi încontinuu că ai cheltuit prea mulți bani pe haine. Nu știi când are loc un eveniment important și rămâi în istorie ca fiind cel mai bine îmbrăcat. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

Nu o să îți meargă de fiecare dată să afli câteva informații pe marginea unui subiect și apoi să le prezinți mai departe, ca și cum tu ai fi un expert. În plus, să sperăm că oamenii cu care lucrezi îşi vor da repede seama că nu ești trist, ci doar plictisit. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Chiar dacă ești tot numai un zâmbet, o să se afle repede că îi judeci pe la spate pe ceilalți pentru ceea ce tu nu ai curaj să faci. Sau se poate întâmpla și invers: tu să fii judecat pentru ceea ce alții nu au curaj să facă. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Televiziunea a fost inventată ca tu să ai ocazia să strălucești, așa că te rog să te obișnuiești cu ideea că nu toată lumea are gusturi excepționale și or să mai fie și momente când nu vei fi aplaudat la unison.

Citeşte şiHoroscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru. Racii vor avea o lună excepţională, iar Mercur retrograd le dă planurile peste cap Capricornilor

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară 

Nu tot ce auzi în culise trebuie comentat și disecat în direct. Iar dacă se ivește ocazia să participi la un joc, nu înseamnă că dacă pierzi, nu te duce capul. Noi știm deja că dacă nu ai fi așa inteligent, nici nu ai avea atâta de comentat. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

Nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Punct. Şi ca să iei o decizie, nu cere părerea celorlalți iar și iar, până primești răspunsul care îți convenea oricum de la început. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion

Ştii tu vorba aceea, ceea ce ție nu îți place, altuia nu îi face. Ei bine, pune-o și în practică. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Nu îți mai cere scuze că i-ai spus cuiva adevărul verde în față. În cazul tău, prima impresie este și ultima. Părerea nu ţi-o mai schimbă nimeni şi atunci pentru ce atâtea mănuși?

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

Nu te comporta de parcă toată lumea are aceeași definiție a succesului ca tine. Sunt colegi care nu vor să doarmă la birou, peste program. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Nu te mai simți vinovat că ai inteligența unui extraterestru care îl intimidează pe un muritor de rând. În plus, acceptă că oamenii judecă tot ceea ce nu înțeleg, așa că din toată echipa, tu ai putea fi considerat mai ciudat. 

Horoscop 29 noiembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Dacă te lași afectat de ce spun și ce gândesc ceilalți despre tine, mai bine stai departe de televiziune, a spus astrologul Bianca Nuţu, miercuri, la a1.ro.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close