Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 30 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt creative, Peștii au parte de popularitate

HOROSCOP 30 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt creative, Peștii au parte de popularitate

HOROSCOP 30 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt creative, Peștii au parte de popularitate
30 Noi 2019   •   08:50

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 30 noiembrie. Transformări, astăzi, trecem printr-o alchimie. Exact ce spuneam că nu vom face niciodată sau nu vom înțelege s-ar putea să se întâmple și e mai bine așa. Semn de înțelepciune.

HOROSCOP Berbec - Berbecii au lucruri importante de rezolvat sau iau atitudine într-o problemă și cumva lucrurile se ordonează foarte frumos, dacă se implică.

HOROSCOP Taur - Au chef de plimbări. Poate ajung într-un loc pe care îl cunosc foarte bine și știu sigur că se simt foarte bine. Relaxare.

HOROSCOP Gemeni - Colaborare partenerială. Lucrurile ies bine sau poate mai puțin bine dacă colaborează cu partenerul de viață. Le sunt satisfăcute niște pretenții.

HOROSCOP Rac - Multe dezbateri, în prima parte a zilei, despre ce ar fi bine să facă alții. Au foarte multe recomandări și ar fi bine să fie ascultate.

HOROSCOP Leu - Leii muncesc și fac serricii pentru persoanele din jur. Și sunt foarte felicitați pentru lucrurile acestea. Seara au și ei pretenții.

HOROSCOP Fecioară - Sunt creative, pot repara lucruri. dar pot rezolva și probleme de natură sentimentală.

HOROSCOP Balanță - Multe acțiuni și activități în casă. Trebuie să fie atenți și la sănătate. Spre seară ar avea nevoie de ceva consolare și gesturi frumoase.

HOROSCOP Scorpion - Multe drumuri, multe vizite obligatorii. Se mai uită și peste acte - nu prea e timp de distracție pentru ei. Sunt destul de ursuzi.

HOROSCOP Săgetător - Să fie atenți la drum, dacă ies din localitate și au drumuri lungi de făcut. Cheltuie ceva astăzi.

HOROSCOP Capricorn - O zi care aduce transformări - ei se transformă. Și într-un sens foarte bun: lasă de la ei, îi înțeleg pe cei din jur, își schimbă comportamentul, sunt mai înțelepți.

HOROSCOP Vărsător - Atenție la sănătate! Pot rezolva o problemă și-i înțeleg cauzele.

HOROSCOP Pești - O zi care le aduce popularitate. Fac un lucru bun și toată lumea îi aclamă sau își propun să organizeze ceva și să implice pe toată lumea.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close