Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au grijă de propria persoană, Peștii vor fi în centrul atenției

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au grijă de propria persoană, Peștii vor fi în centrul atenției

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Avem nevoie de activități plăcute, așa că sunt subliniate hobby-urile, pasiunile. Poate nu singuri, poate alături de alte persoane.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au grijă de propria persoană, Peștii vor fi în centrul atenției
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    30 Oct 2021   •   08:40

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecilor le stă bine să călătorească, să facă drumuri, mai ales în prima parte a zilei, pur și simplu pentru plăcerea lor. După-amiază atenție la sănătate, la încărcarea bateriilor.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, vorbim de activități gospodărești în prima parte a zilei, dar fac ei ceva cu mânuțele lor și sunt foarte încântați de ce iese în final.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, călătorii, drumuri, vizite. Toate sunt plăcute, își încarcă bateriile, poate pentru că povestesc lucruri și cineva îi apreciază, îi laudă. După-amiază, în casă, alături de părinți sau de familie.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce tot felul de cheltuieli plăcute, utile, astfel încât își încarcă sufletul cu lucruri frumoase, mai ales în prima parte a zilei. După-amiază, o discuție, o întâlnire nu prea reușită.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua și-o pot dedica, au grijă de ei. E ca si când ar merge la wellness, ar sta acolo toată ziua și cineva îi bibilește. În tot cazul, au nevoie să se îngrijească. Atenâie la bani după-amiază, nu prea este de scos bani din buzunar.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, prima parte a zilei este marcată de întâlniri și vizite, e bine să ajungă în locuri pentru suflet sau să își dedice niște ore. Pot fi mai gospodari după-amiază.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele socializează și au o dispoziție mai jovială, în prima parte a zilei. După-amiază pot fi lovite de misticism sau au nevoie de niște activități mai ecumenice.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, tot felul de responsabilități în prima parte a zilei, dar în stilul lor și vor să fie lăsați să facă lucrurile cum vor ei, iar dacă se întâmplă asta au o dispoziție grozavă. După-amiază se întâlnesc cu prietenii, socializează.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, drumuri, poate chiar lungi, excursii, vacanțe pe care și le programează sau întâniri importante, drumuri importante și rezolvă după-amiază ceva, o problemă chiar supărătoare.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua este dedicată partenerului de viață sau unei alte persoane de care depind, după care stau, cu care trebuie să se întâlnească, deci după nazurile altcuiva. Dacă îi țin nervii, poate fi o zi foarte reușită.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua poate fi marcată de lucruri care trebuie făcute sau care dau bine să fie făcute, nu contează în fața cui, important este să-și facă datoria. Asta în prima parte a zilei, pentru că, după-amiază, mai trec și pe spatele celuilalt.

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, tot felul de activități, poate nu pentru ei, ci pentru alții și-și arată puterea, își arată geniul, inspirația ajutând, salvând, sfătuind și le place lucrul ăsta, de aceea eu și un renume bun. După amizaă, toată lumea vorbește despre ei, se laudă cu niște rezultate, cu niște inspirații pe care le-au avut.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close