Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 decembrie 2021. Ultima zi din an anunță un 2022 al iubirii. Leii iubesc cu patimă, pentru Raci bat clopote de nuntă

Horoscop 31 decembrie 2021. Ultima zi din an anunță un 2022 al iubirii. Leii iubesc cu patimă, pentru Raci bat clopote de nuntă

Horoscop 31 decembrie 2021. Leii nu sunt în cea mai bună formă în ultima zi din an, în timp ce Taurii se bucură de un real succes pe toate planurile.

Horoscop 31 decembrie 2021. Ultima zi din an anunță un 2022 al iubirii. Leii iubesc cu patimă, pentru Raci bat clopote de nuntă
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2021   •   15:00

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Berbec

Ultima zi a anului 2021 este una plină de decizii pentru dumneavoastră. Pe de altă parte vă simțiți foarte tensionați și riscați să vă luați la ceartă cu un membru al familiei. 

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Taur

Succes pe toate planurile pentru nativii din zodia Taur. 31 decembrie nu este o zi benefică să cheltuiți bani. Încercați să nu aruncați cu banii în stânga și-n dreapta pentru că s-ar putea să vă treziți fără niciun ban în buzunar. La locul de muncă, veți primi noi proiecte destul de importante pentru cariera dumneavoastră. 

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Gemeni

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu străluciți astăzi. Vă treziți cu chef de viață și aveți o stare de bine. Ultima zi a anului vă aduce o veste importantă care v-ar putea schimba viața.

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Rac

Pentru nativii din zodia Rac se anunță un sfârșit de an promițător. Dacă anul acesta ați stat mai mult pe tușă în ceea ce privește viața amoroasă, anul ce urmează veți fi în prim plan. Vă veți concretiza relația de cuplu cu o căsătorie, cel mai probabil.

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Leu

În ultima zi a anului 2021, s-ar putea să nu fiți în cea mai bună formă. Este probabil că starea dumneavoastră este cauzată de oboseala acumulată în ultima perioadă. Se anunță un an promițător din punct de vedere profesional. Iubiți cu patimă, iar asta vă face să înfloriți pe zi ce trece.

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Fecioară

Persoana iubită vă împărtășește aceleași sentimente intense. La locul de muncă, este o zi foarte aglomerată, iar asta s-ar putea să vă streseze destul de tare. Nu lăsați ca stresul de la job să vă afecteze relația de cuplu, mai ales că lucrurile dintre dumneavoastră și partener sunt atât frumoase.

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Balanță

Aveți o ușoară stare de epuizare psihică. În relația de cuplu, vă doriți mai multă libertate. Vă gândiți să luați o pauză. Astrele vă sugerează să aveți mai multă răbdare cu partenerul de viață și să-i spuneți, înainte de toate, ce simțiți cu adevărat. Vă va înțelege și vă va oferi libertatea de care aveți nevoie.

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Scorpion

Sunteți mai calmi ca niciodată. Se pare că nimic nu vă va face să vă pierdeți calmul astăzi. Simțiți să trăiți viața din plin, așa că s-ar putea ca pe seară să vă bucurați de o ieșire în oraș alături de prieteni. 

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Săgetător

Partenerul dumneavoastră s-ar putea să devină gelos, însă încercați să-l liniștiți, nu să-l judecați. Dacă ar fi să discutați cu cineva despre problemele pe care le aveți, faceți asta cu familia. 

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Capricorn

Influența unui prieten apropiat va fi benefică și vă va îndepărta îndoielile legate de relația de cuplu.  Astăzi, vă simțiți plini de vitalitate. În relația de cuplu, lucrurile nu sunt tocmai roz. Conversația este cheia pentru a vă remedia problemele.

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Vărsător

Pe final de an aveți multe angajamente. Se pare că nu v-ați calculat foarte bine timpul și este posibil să nu vă respectați toate îndatoririle. Asta ar trebui să vă dea puțin de gândit. 

Horoscop 31 decembrie 2021 pentru Pești

Nativii din zodia Pești văd cu claritate ideile pe care le au. Astăzi, aveți o predispoziție la accidente. Astrele vă sugerează să fiți precauți și să nu desfășurați activități care v-ar putea răni. Pe final de an veți avea niște discuții contradictorii cu partenerul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close