Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 APRILIE. Nativii unei zodii sunt norocoșii principali ai zilei! A venit în sfârșit și rândul lor!

HOROSCOP 4 APRILIE. Nativii unei zodii sunt norocoșii principali ai zilei! A venit în sfârșit și rândul lor!

HOROSCOP 4 APRILIE. Nativii unei zodii sunt norocoșii principali ai zilei! A venit în sfârșit și rândul lor!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
03 Apr 2019   •   16:02

Horoscop 4 aprilie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop zilnic Berbec. Fără un program ieşit din comun, te poţi apleca asupra acelor activităţi de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hârtii, corespondenţă sau acte, fie că te ocupi mai serios de copii, te vei simţi mult mai bine la finalul zilei că ai reuşit să mai pui câte ceva la locul potrivit. Poţi discuta despre o mulţime de lucruri mărunte şi aparent nesemnificative, dar după ce vei trage nişte concluzii, îţi vei da seama că trebuia să te ocupi odată şi-odată şi de ele. Azi a fost ziua potrivită!

Horoscop zilnic Taur. Primeşti veşti din mai multe direcţii, dar se bat cap în cap. Un prieten îţi spune una, un frate îţi spune cu totul altceva despre acelaşi subiect, iar tu eşti la mijloc şi nu ştii ce să crezi. Mai bine te-ai informa din surse sigure, verificate, bine documentate, ca să-ţi faci o părere proprie, fără a te lăsa influenţat de atâtea idei contradictorii vehiculate în jur. Vei primi de undeva o confirmare a uneia din aceste păreri şi, dacă două persoane spun acelaşi lucru, atunci te poţi baza pe informaţia respectivă.
 
Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close