Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 5 APRILIE. Gemenii întâlnesc o persoană care le schimbă viața, Leii au parte de dezamăgiri

HOROSCOP 5 APRILIE. Gemenii întâlnesc o persoană care le schimbă viața, Leii au parte de dezamăgiri

HOROSCOP 5 APRILIE. Gemenii întâlnesc o persoană care le schimbă viața, Leii au parte de dezamăgiri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Apr 2019   •   17:56

HOROSCOP 5 APRILIE. Eşti un visător, dar uneori visele tale se mai şi destramă

HOROSCOP 5 APRILIE. Berbec. Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revistă cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale. E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare şi nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!

HOROSCOP 5 APRILIE. Taur. Banii trebuie puşi frumos pe căprării pentru a achita toate dările lunii, ba au mai rămas și câteva restanţe. Fii foarte cumpătat când vine vorba de cheltuieli, administrează-ţi bugetul cu grijă, deoarece ai mai multe plăţi de făcut în scurt timp şi dacă dai banii într-o singură direcţie, nu vei mai şti cum să o scoţi la capăt. Prudenţa şi mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reuşi să ţii totul pe un teren echilibrat, fără a genera alte crize.

HOROSCOP 5 APRILIE. Gemeni. Întâlneşti azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care te preocupă. Intervine cu o mână de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţine o soluţie materială la problema ta, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la el, deci fă tot posibilul să-i câştigi şi să-i menţii prietenia, pentru că te va salva în cele mai dificile momente. Te vei bucura multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţine-le minte şi foloseşte-le ori de câte ori ai nevoie.

HOROSCOP 5 APRILIE. Rac. Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

HOROSCOP 5 APRILIE. Leu. Eşti un visător, dar uneori visele tale se mai şi destramă. Priveşti cu ochii tăi cum se modifică proiectul pe care l-ai ridicat din atâtea gânduri bune şi, pe moment, eşti derutat şi trist. Nu te crampona de un eşec trecător, ci concentrează-te imediat asupra unei ieşiri din impas, dar fii totuşi realist când îţi stabileşti noile obiective. A visa doar la lucruri intangibile nu e în avantajul tău, căci astfel vei aduna mereu doar insuccese. Revino cu picioarele pe pământ şi construieşte cu puterile tale!

HOROSCOP 5 APRILIE. Fecioara. Dacă primeşti susţinerea potrivită de la cei din jur, eşti capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ţi alegi tovarăşii potriviţi. Eşti în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii alături de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru că altfel evoluezi când ştii că ai pe cineva alături care ţine cu tine, te încurajează şi crede în ceea ce doreşti să faci!

Mai multe pe jurnalul.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close