Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 5 decembrie. Gemenii sunt plini de romantism. Leii capătă încredere în ei

HOROSCOP 5 decembrie. Gemenii sunt plini de romantism. Leii capătă încredere în ei

HOROSCOP 5 decembrie. Gemenii sunt plini de romantism. Leii capătă încredere în ei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Dec 2019   •   14:36

HOROSCOP  Berbec, 5 decembrie

Vrei să faci o impresie bună în noul grup în care ai intrat, de aceea ar fi indicat să eviți bârfele , chiar dacă pe termen scurt te aduc în centrul atenției. În plus, este indicat să te comporți natural.

HOROSCOP  Taur, 5 decembrie

Vrei să faci o diferență la locul de muncă, așa că azi te implici în tot felul de activități și dovedești o mare implicare. Această nouă atitudine pe care o adopți te aduce în atenția superiorilor.

HOROSCOP  Gemeni, 5 decembrie

Romantismul te caracterizează azi, iar timpul petrecut alături de partenerul de cuplu se dovedește a fi unul care vă unește mai mult. Dacă nu ești într-o relație, dedici timp pasiunilor pe care le ai.

HOROSCOP  Rac, 5 decembrie

Astăzi nu mai treci nepăsător pe lângă lucrurile greșite. Astfel, te implici în problemele celorlalți și faci tot ce poți pentru a ajuta la rezolvarea lor. În plus, începi să te gândești să te apuci de voluntariat.

HOROSCOP  Leu, 5 decembrie

Acorzi mai multă atenție opiniilor persoanelor din jurul tău. Te bucuri de sprijin în toate activitățile pe care le desfășori, iar acest lucru îți conferă mai multă încredere în propria persoană.

HOROSCOP  Fecioară, 5 decembrie

Nu reușești să te concentrezi nici măcar asupra lucrurilor simple pe care le ai de făcut. Încearcă să evaluezi persoanele din jurul tău și să elimini acele persoane toxice care te fac să te îndoiești de propria persoană.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close