Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Urmează zile de foc pentru mai multe zodii

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Urmează zile de foc pentru mai multe zodii

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Mercur nu mai este retrograd. De luni până miercuri avem mult de muncă, dar şi mult spor. De joi ne concentrăm pe relaţii.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Urmează zile de foc pentru mai multe zodii
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    05 Iun 2022   •   11:29

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul săptămânii viitoare pentru toate zodiile.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Săptămâna începe cu energie foarte bună. Berbecii au aspecte bune cu planetele din zona banilor. Trebuie să negocieze toate avantajele şi să se preţuiască. A doua jumătate a săptămânii aduce discuţii cu partenerul de viaţă. În weekend - relaxare.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Săptămâna se anunţă una foarte valoroasă sub aspectul creativităţii. Este de dorit să propuneţi soluţii creative. Taurii îşi urmează instinctul şi fac ce le spune sufletul. Muncesc şi în a doua jumătate a săptămânii şi nu prea e timp de relaxare.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii sunt preocupaţi de rezolvarea unor probleme din urmă, fie că e vorba de sănătate, de serviciu sau relaţii. Este o săptămână care aduce multe reparaţii. Tonus foarte bun de joi încolo, în weekend lucrează.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

În primele trei zile ale săptămânii viitoare Racii găsesc soluţii şi le aplică. Prietenii sunt de mare ajutor. În a doua jumătate a săptămânii următoare rezolvă treburi în casă, în weekend - distracţie.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Banii sunt de interes pentru Lei. Muncesc mult până miercuri şi au parte şi de câştiguri. În a doua jumătate a săptămânii au de rezolvat multe lucruri, au de lucrat cu legea. Drumuri de făcut începând de joi, iar în weekend stau acasă.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele sunt foarte implicate şi pot rezolva multe lucruri dacă învârt bine actele. Îşi pledează foarte bine cauza, cu insistenţă. Bani în a doua jumătate a săptămânii.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

În primele zile ale săptămânii viitoare e nevoie de susţinerea cuiva. E important pentru Balanţe ca acea persoană să performeze. În a doua jumătate a săptămânii, e vorba despre ele. Pentru weekend - muncă.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii au o săptămână cu bune relaţii sociale, se pot împăca cu toată lumea. Pot deschide multe uşi în această săptămână. De joi trebuie să aveţi grijă în relaţii de colaborare profesională. Răsfăţ în weekend.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii muncesc intens şi cu drag, obţin rezultate. Sunt foarte dinamici, foarte isteţi şi se pot evidenţia în faţa şefilor. În a doua jumătate a săptămânii se relaxează. Atenţie la sănătate în weekend!

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii se ocupă de acte şi drumuri profesionale. În a doua jumătate a săptămânii vin recunoaşteri oficiale, invitaţii foarte importante. E bine să le acceptaţi! Distracţie în weekend.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt preocupaţi să facă lucrurile bine pentru ceilalţi şi sunt nevoiţi să arate toată dibăcia lor. Se bazează pe experienţă. În a doua jumătate a săptămânii fac multe drumuri şi rezolvă tot felul de lucruri, dacă îşi pun la bătaie farmecul. Multe trebuie de rezolvat şi în weekend.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Peştii pot avea întâlniri unde e importantă imaginea, dar şi credibilitatea. Fac dovada că sunt pricepuţi. Treburi casnice în a doua jumătate a săptămâni, iar în weekend fac vizite.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close