Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 martie 2022. Escapadă romantică pentru Vărsători, Peştii încep un nou capitol în viaţa lor

Horoscop 6 martie 2022. Escapadă romantică pentru Vărsători, Peştii încep un nou capitol în viaţa lor

Horoscop 6 martie 2022. Nativii din zodia Berbec se bucură de o zi liniştită în familie, în timp ce Racii trăiesc pe picior mare.

Horoscop 6 martie 2022. Escapadă romantică pentru Vărsători, Peştii încep un nou capitol în viaţa lor
Sursa foto: Unsplash.com | Mehran Hadad
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mar 2022   •   15:00

Horoscop 6 martie 2022 pentru Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec se anunţă o zi liniştită în familie. Pe parcursul zilei veţi primi nişte veşti destul de importante cu privire la o călătorie pe care veţi fi nevoiţi să o faceţi în viitorul apropiat.

Horoscop 6 martie 2022 pentru Taur

Astăzi, nativii din zodia Taur se luptă cu demonii interiori. Nu aveţi suficient de multă încredere în dumneavoastră, iar asta vă aduce multe discuţii în cuplu. Ar trebui să petreceţi mai mult timp de unul singur pentru a vă da seama de cât valoraţi.

Horoscop 6 martie 2022 pentru Gemeni

Gemenii au nevoie de linişte. Veţi avea de luat o decizie importantă cu privire la locul de muncă sau chiar în ceea ce priveşte mutarea într-o altă casă. Încercaţi să vă puneţi ordine în gânduri.

Horoscop 6 martie 2022 pentru Rac

Nativii din zodia Rac trăiesc pe picior mare, astăzi. Ziua va decurge foarte bine, însă este posibil să primiţi vizita unor musafiri neaşteptaţi. Nu este nicio problemă. Chiar vă veţi simţi foarte bine, însă trebuie să fiţi deschişi.

Horoscop 6 martie 2022 pentru Leu

Astrele prevăd multe discuţii tensionate, mai ales în cuplu. Încercaţi să vă păstraţi calmul, altfel lucrurile nu vor fi foarte bune pentru dumneavoastră. În orice caz, acestea se vor rezolva în a doua parte a zilei.

Horoscop 6 martie 2022 pentru Fecioară

Te simţi epuizat. S-ar putea să vă gândiți mult înainte de a lua o decizie. Cel mai bine ar fi să continuați cu un curs de acțiune care a fost inițiat acum ceva timp. În curând vei avea parte de nişte schimbări majore. Fă-ți timp și pentru niște răsfăț.  

Horoscop 6 martie 2022 pentru Balanţă

Simţiţi nevoia de o schimbare. Poate fi vorba despre schimbarea locului de muncă sau chiar a locuinţei. S-ar putea să întâmpini ceva probleme în acest sens. Cu toate acestea, s-ar putea să reuşeşti. Astrele sunt de partea dumneavoastră. 

Horoscop 6 martie 2022 pentru Scorpion

acă te simți vulnerabil, este absolut normal în această perioadă. Atâta timp cât înțelegi că este posibil să te simți sus într-un moment, jos în următorul și apoi din nou, nimic nu te va lua prin surprindere.

Horoscop 6 martie 2022 pentru Săgetător

Aţi devenit cam nemulţumiţi de viaţa dumneavoastră. Simţiţi că nu mai aparţineţi acestor situaţii tensionate din viaţa dumneavoastră. Se pare că astăzi aveţi noroc în afaceri. Astrele spun că ar trebui să investiţi mai mult în pasiunile dumneavoastră.

Horoscop 6 martie 2022 pentru Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt sfătuiţi să aibă grijă cu finanţele în acestă zi. S-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi o achiziţie destul de constisitoare care să vă lase fără bani. Pe de altă parte, ar mai trebui să aveţi grijă la ceea ce mâncaţi.

Horoscop 6 martie 2022 pentru Vărsător

Sunteţi romantici şi pasionali astăzi. Relaţia de cuplu merge fantastic, iar asta nu poate să vă aducă decât multă bucurie. Este posibil să aveţi parte de o escapadă romantică în acest weekend. 

Horoscop 6 martie 2022 pentru Peşti

Sunteţi gata pentru a începe un nou capitol în viaţa dumneavoastră. Aţi făcut mult prea mult timp ceea ce şi-au dorit alţii pentru dumneavoatră. A venit timpul să vă puneţi pe primul loc. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close