Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 martie 2022. Leii sunt empatici, Peştii se îndrăgostesc nebuneşte

Horoscop 7 martie 2022. Leii sunt empatici, Peştii se îndrăgostesc nebuneşte

Horoscop 7 martie 2022. Fecioarele se bucură astăzi de compania familiei sau a colegilor, în timp ce Taurii au o zi dificilă.

Horoscop 7 martie 2022. Leii sunt empatici, Peştii se îndrăgostesc nebuneşte
Sursa foto: Unsplash.com | Allef Vinicius
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2022   •   15:00

Horoscop 7 martie 2022 pentru Berbec

Astăzi, nativii din zodia Berbec se simt singuri şi neînţeleşi. Este posibil să aveţi un mic conflict în familie, iar asta s-ar putea să vă aducă o stare de nelinişte. În a doua parte a zile, vă simţiţi norocoşi şi veţi juca la loto.

Horoscop 7 martie 2022 pentru Taur

Taurii au o zi foarte dificilă, astăzi. Sunteți puși pe ceartă, iar asta nu este deloc bine. În felul aceste veți risca să vă stricați relațiile cu cei din jur.

Horoscop 7 martie 2022 pentru Gemeni

Este o zi excelentă pentru întâlniri cu prietenii. Vă veţi distra cu oamenii dragi, astăzi, iar asta vă va face să vă simţiţi bine. Aveţi o uşoară stare de nesiguranţă în ceea ce priveşte o decizie pe care trebuie să o luaţi în cel mai scurt timp.

Horoscop 7 martie 2022 pentru Rac

Astăzi, pentru nativul din zodia Rac apar schimbări pe plan sentimental. Relația dumneavoastră cunoaște un alt nivel, iar asta nu poate decât să vă bucure. La locul de muncă apar mici discuţii, pe care le veţi gestiona bine.

Horoscop 7 martie 2022 pentru Leu

În ceea ce privește starea de sănătatea, este posibil să aveți ușoare dureri de stomac. Încercați să nu mai puneți tot la suflet. Sunteți empatici, iar asta vă ia din energie.

Horoscop 7 martie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele se bucură astăzi de compania familiei sau a colegilor. Aveţi grijă la ceea ce mâncaţi. Este posibil să aveţi mici dureri de stomac, care să vă aducă neplăceri.

Horoscop 7 martie 2022 pentru Balanță

Aveţi multă energie şi voie bună. Ați putea merge într-un parc de distracții. Este posibil să primiți un telefon de la un prieten apropiat care vă va cere ajutorul într-o situație mai delicată. 

Horoscop 7 martie 2022 pentru Scorpion

Vă dedicați o parte din timpul de odihnă pregătirii unor chestiuni care au legătură cu hârtii sau documente importante. Rețineți că acest lucru vă poate aduce un pic de tristețe sau cădere emoțională, pentru că vă consumă mult din resursele de energie. În relația de cuplu, apar discuții pe care le veți gestiona cu brio.

Horoscop 7 martie 2022 pentru Săgetător

Sunteți hotărâți să vă petreceți weekend-ul într-un mod inedit. Vă gândiți să plecați undeva cât mai departe de casă, posibil chiar și în străinătate, într-un city break. Se arată o predispoziție de a pierde obiecte. 

Horoscop 7 martie 2022 pentru Capricorn

Sunteţi atât de sensibili şi reuşiţi să-i molipsiți chiar și pe ceilalți. Dacă sunteți într-o relație, astăzi, veți dori să organizați un fel de cină romantică pentru partener. 

Horoscop 7 martie 2022 pentru Vărsător

Nu vă lăsați păcăliți de cei care vor doar să profite de generozitatea voastră. Poate simțiți că sunteți atras de ei pur și simplu doar pentru că aveți nevoie de cineva care să vă acorde atenție. 

Horoscop 7 martie 2022 pentru Pești

Relaţiile cu cei din jur merg ca pe roate. Este posibil să vă întâlniţi sufletul pereche, pe care îl căutaţi de multă vreme. Aveţi o uşoară predispoziţie la dureri de cap şi stomac.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close