Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii pot avea tensiuni la muncă, Balanțele au probleme emoționale

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii pot avea tensiuni la muncă, Balanțele au probleme emoționale

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Este o zi încordată, poate pentru că suntem nevoiți să facem anumite lucruri care ne displac sau nu putem renunța, refuza ceva.

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii pot avea tensiuni la muncă, Balanțele au probleme emoționale
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    08 Dec 2021   •   09:11

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Bebeci, dispute cu un prieten și poate lucrurile pornesc de la bani.

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii au și ei astăzi tensiuni, mai ales cu șefii, cu autoritățile și nu prea e bine să se pună cu ele, dar trebuie să își țină linia.

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vești care nu le plac, de sus din sistem. Nu se supără cu cineva, ci mai de grabă contextul este cel care îi necăjește.

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, tensiunile sunt legate de bani, poate nu atât ai lor, cât ai altora. Cineva are o pagubă, dar cumva asta îi vizează și pe ei. 

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii pot avea niște întâlniri mai reci astăzi și sunt presați să își facă datoria, să își țină cuvântul, deci au o constrângere și asta nu îi face să se simtă nici bine, nici liberi. 

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, au muncă supărătoare azi, mai ales dacă nu au ce le trebuie, nu au resurse sau sunt lipsite de ceva sau de cineva, deci trebuie să găsească soluții. 

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, în plan emoțional, lucrurile nu stau bine. Cer multe, primesc puține și de aici pot apărea dispute sau pur și simplu îmbufnări.

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, atenție la sănătate, asta înseamnă că poate de ceva vreme nu fac lucrurile cum trebuie și primesc semnale în acest sens.În casă e risc să se strice ceva.

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, drumuri obositoare azi sau pentru rezolvarea unor probleme care îi cam apasă, însă posibil să vină și rezultatul unor analize sau acte și trebuie să stea un pic mai mult să se concentreze pe ele ca să se asigure că le-au înțeles bine. 

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii nu știu să rezolve ceva, le depășește ceva puterile. Greu de crezut, dar totuși se poate întâmpla să aibă una din acele zile în care spun și eu cum duc treaba asta la capăt, mai ales într-o problemă emoțională. Să nu se grăbească, vor veni și zile mai inspirate.

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Este și pentru Vărsători o zi tensionată, mai ales dacă forțează nota, vor să demonstreze mai mult decât pot, regretă prea mult ceva din trecut. 

Horoscop 8 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, tensiunile pot fi legate de faptul că nu pot acolo unde cred că este nevoie de ei, lângă persoana dragă sau într-o situație. Din păcate, trebuie să stea pe margine, să observe fără să intervină, să fie mai detașați.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close