Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 decembrie. Zodia care va reuși să ducă la capăt un plan mai vechi

Horoscop 9 decembrie. Zodia care va reuși să ducă la capăt un plan mai vechi

Horoscop 9 decembrie. Zodia care va reuși să ducă la capăt un plan mai vechi
Sursa foto: foto: Pixabay.com
08 Dec 2017   •   21:15

Berbec

Prima jumatate a zilei este fara eficienta. Schimbarile vor aparea dupa amiaza si vor avea un efect pozitiv, in pofida caracterului lor imprevizibil si a complicatiilor de moment. Cand credeti ca v-ati atins scopul, totul se poate da peste cap in ultimul moment sau amana din motive care nu tin de dumneavoastra. Esential este sa clarificati care va sunt perspectivele. Ar fi bine daca adversarii ar pune cartile pe masa, intr-un joc cinstit.

Taur

Planificati pentru astazi cateva activitati, dar lasati suficient timp si pentru odihna. Trebuie sa actionati cu cap si sa nu exagerati. Trebuie sa va consumati fortele in mod calculat, si mai bine nu incepeti ceva daca nu sunteti sigur ca faceti ceea ce trebuie. In relatii nu incercati sa demonstrati ceva. Daca deveniti prea insistent si nu veti auzi pararea celorlalti, s-ar putea crea o situatie conflictuala.

Gemeni

Indiferent de experienta dumneavoastra de viata si profesionala, astazi aveti sansa sa aflati ceva absolut nou pentru dumneavoastra. Poate fi ceva legat de serviciu, de pasiunile dumneavoastra sau de cineva dintre persoanele apropiate. Cum se spune, omul cat traieste invata!. Astrele va recomanda sa fiti atent, cu urechile ciulite si ochii larg deschisi pentru a nu pierde informatii utile.

Rac

Sfatul astrelor pentru dumneavoastra este unul paradoxal: nu puteti suflet in ceea ce faceti! Chiar daca sunteti entuziasmat de munca prestata, astazi lucrati ca un robot plasat in regim automat, abordand problemele doar din punct devedere tehnic. "Nu va complicati existenta!" este indemnul astrelor. Problema este ca orice tentativa de a va implica trup si suflet nu va fi auzita de nimeni. In schimb, multi vor dori sa va faca viata un calvar.

Leu

Veti gasi cu usurinta un limbaj comun cu ceilalti, veti putea rezolva treburile cu usurinta, inclusiv cele amanate luni de zile. Deci, nu pierdeti timpul! Povestiti tuturor despre ideile dumneavoastra si incercati sa obtineti sprijinul lor. Veti fi placut surprins sa constatati cat de rapid si de usor pot fi promovate unele proiecte.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close