Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 iunie 2022. Berbecii sunt într-o formă de zile mari, Fecioarele îşi fac planuri de vacanţă

Horoscop 9 iunie 2022. Berbecii sunt într-o formă de zile mari, Fecioarele îşi fac planuri de vacanţă

Horoscop 9 iunie 2022. Nativii din zodia Leu au noroc în afaceri şi în dragoste, în timp ce Capricornii sunt sfătuiţi să acorde o a doua şansă.

Horoscop 9 iunie 2022. Berbecii sunt într-o formă de zile mari, Fecioarele îşi fac planuri de vacanţă
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2022   •   15:00

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Berbec

Nativii din zodia Berbec se simt într-o formă de zile mari. Se pare că veţi câştiga o sumă importantă de bani, cu ajutorul căreia vă veţi plăti o parte dintre datorii. În a doua parte a zilei, veţi primi şi o invitaţie surpriză.

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Taur

Taurii se simt bine în pielea lor, iar asta le aduce un plus în faţa celorlalţi. În ceea ce priveşte relaţiile cu familia, sunteţi din ce în ce mai bine. Comunicaţi din ce în ce mai mult şi astfel veţi reuşi să gestionaţi altfel conflictele. 

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Gemeni

Astăzi veţi lua parte la o ceartă pe care nu veţi avea cum să o evitaţi. Cel mai bine ar fi să nu vă amestecaţi şi să încercaţi să împăcaţi cele două părţi. Relaţia de cuplu va avea de suferit în a doua parte a zilei.

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Rac

Sunteţi pe picior de plecare la locul de muncă, însă veţi primi o ofertă să rămâneţi. Unul dintre colegii dumneavoastră va încerca pe tot posibilul să vă facă să plecaţi. Rămâneţi calmi până veţi primi noua ofertă. 

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Leu

Nativii din zodia Leu se simt bine în pielea lor. Noroc în afaceri şi dragoste, astăzi. De cele mai multe ori, vă doriţi să fiţi mai înteleşi de către partener, însă din păcate lucrul acesta nu va fi posibil, cel puţin în această lună.

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele au mici planuri de vacanţă. Sunteţi foarte stresate, şi cel mai bine ar fi să luaţi o pauză de la locul de muncă. Încercaţi să nu vă luaţi asupra dumneavoastră datoriile altora.

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Balanţă

Balanţele îşi doresc o zi pe care să o petreacă alături de partener, iar astăzi va fi această zi. Vă gândiţi tot mai mult la viitor şi uitaţi să vă concentraţi pe prezent. 

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Scorpion

La locul de muncă este o atmosferă apăsătoare. Veţi ieşi din această situaţie în a doua parte a zilei. Încercaţi să petreceţi mai mult timp alături de familie.

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Săgetător

Săgetătorii sunt pe picior de plecare. Visători din fire, veţi reuşi să găsiţi vacanţa mult visată. În relaţia de cuplu lucrurile merg mai mult ca perfect. Simţiţi o atracţie foarte mare.

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Capricorn

Capricornii nu ştiu încotro să meargă pentru a-şi îndeplini dorinţele. Cei care au o relaţie, simt că totul este pe cale să se sfârşească. Încercaţi să acordaţi o a doua şansă, mai ales dacă vă leagă ceva de acel partener.

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se simt plini de energie. Îşi doresc mai multă stabilitate de la partener, însă acesta nu dă semne spre asta. Cel mai bine ar fi să-i comunicaţi partenerului care sunt motivele pentru care vă simţiţi apăsaţi câteodată.

Horoscop 9 iunie 2022 pentru Peşti

Peştii vor mai multă stabilitate de la partener. În a doua parte a zilei veţi primi un cadou la care aţi visat de mult. Partenerul dumneavoastră se simte singur, aşa că ar fi mai bine să-i arătaţi mai multă stabilitate.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close