Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au noroc de bani, Peștii întâlnesc o persoană interesantă

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au noroc de bani, Peștii întâlnesc o persoană interesantă

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Astăzi putem fi încăpățânați, ne depășim limitele sau ni le extindem și facem lucruri incredibile.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au noroc de bani, Peștii întâlnesc o persoană interesantă
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    09 Noi 2021   •   09:01

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, au niște responsabilități mari astăzi, poate noi pentru ei, nu au mai trecut niciodată prin aceste experiențe, dar le rezolvă cu brio dacă se lasă inspirați și de suflet, adică își ascultă intuiția.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Taur, o veste bună ce sosește după multe insistențe și poate insistă și altcineva pentru ei. Niște hârtii care se rezolvă.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, este posibil să fie un pic nemulțumiți de faptul că ceilalți nu le recunosc capacitățile, însă au ei destule și trebuie să se bazeze ei singuri pe ceea ce știu cel mai bine să facă, dar și pe flerul lor.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua le poate aduce confirmări din partea unor persoane care le apreciază trăsăturile, capacitățile, dar îi și stimulează un pic mai mult să aibă realizări mai mari. 

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, este și o zi a sacrificiilor dar utile. Renunță la niște lucruri pe care nu ar trebui să le mai păstreze sau îi costă să le păstreze și merg mai departe doar cu cele esențiale. O zi bună și pentru sănătate dacă renunță la un viciu.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioară, ziua aduce aliniere cu propria persoană. Cu alte cuvinte spun: asta sunt, asta este, așa merg mai departe, așa înțeleg lucrurile, în asta cred.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe vorbim de o zi în care se pot încărca bateriile, deci dacă sunt atente cu sănătatea lor sau sunt atente la starea lor de bine, atunci își pun în ordine și sufletul și mintea.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, multe discuții care merg la rădăcina lucrurilor, diagnostichează foarte bine și oamenii și situațiile și asta le oferă claritate în analiză.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, bani astăzi, pe care știu să îi scoată din piatră seacă, unii îi recuperează de acolo de unde au dat și nu credeau că îi mai obțin, alții inventează metode noi la care alții nu s-au gândit.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii lasă mult de la ei sau trec peste ei, asta pentru că reușesc să înțeleagă mai bine o situație, să se înțeleagă mai bine pe ei și să aibă de unde să cedeză, fără a suferi.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua aduce conștientizare, înțelegere a unor situații poate chiar din urmă și o transformare la nivel sufletesc.

Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, o zi marcată de întâlniri foarte bune. Învață ceva de la cineva. Poate să nu fie o persoană apropiată, dar sunt pur și simplu uluiți de o altă perspectivă din care pot privi o situație.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close