Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Aceste trei zodii se îndrăgostesc foarte greu și riscă să rămână singure

Horoscop. Aceste trei zodii se îndrăgostesc foarte greu și riscă să rămână singure

Horoscop. Aceste trei zodii se îndrăgostesc foarte greu și riscă să rămână singure
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Apr 2018   •   19:36

Horoscop. Astrologii vorbesc despre trei zodii care se îndrăgostesc foarte greu. Fie că sunt perfecţioniste sau le este frică să nu fie rănite, acestea îşi impun propriile bariere de siguranţă Ştiri pe aceeaşi temă 5 perechi de zodii de nedespărţit: se vor iubi intens toată viaţa

Horoscop.Rac. Datorita faptului ca sunt extrem de emoţionali, Racii îşi impun bariere de siguranţă. Ei nu se vor îndrăgosti niciodată atât de uşor, încercând să evite durerea şi dezamăgirile inutile. Aceast lucru nu pare a fi o problemă pentru ei, deoarece sunt foarte independenţi şi, prin urmare, sunt obişnuiţi să fie singuri. Nevoia de independenţă este atât de puternică încât ei se vor pune mereu pe primul loc.

Horoscop.Scorpion. Într-un minut te iubesc, dar la fel de repede se îndepărtează. Sunt atât de complicaţi încât încercarea de a-i înţelege te va lăsa fără energie. Niciodată nu ştii ce se întâmplă în capul lor. Datorită impulsivităţii de a-şi face repede o primă impresie despre oameni, ajung să fie dezamăgiţi. De aceea Scorpionii nu au încredere în nimeni şi îşi folosesc inteligenţa şi sarcasmul ca mecanism de apărare.

Horoscop. Capricorn. Le place să fie implicaţi într-o relaţie, doar că le este foarte greu să se îndrăgostească. Ei caută partenerul ideal, care este atât de greu de găsit. Nu poţi niciodată să-i faci pe plac unui Capricorn. Chiar dacă găsesc persoana ideală şi se îndrăgostesc de acea persoană, ei sfârşesc dezamăgiţi, pentru că idealul pe care îl au în minte nu este idealul de care s-au îndrăgostit. Capricornii au standarde foarte înalte, scrie adevărul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Ozempic dispare din farmaciile din România, de la 31 iulie
x close