Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care sunt bune la pat. Nu le poţi rezista

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care sunt bune la pat. Nu le poţi rezista

12 Dec 2019   •   09:46
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care sunt bune la pat. Nu le poţi rezista

HOROSCOP. Pe lângă frumuseţea relaţiei şi a aspectelor ce ţin de iubire, respect şi asa mai departe, o importanţă aparte o au şi relaţiile sexuale.

HOROSCOP Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt fani înfocaţi ai sexului, vorbind foarte mult pe acest subiect. Cu toate acestea, nu se aruncă cu capul înainte, aşteptând momentul oportun pentru a face pasul cu partenerul/a. Sunt foarte curioşi să descopere acest domeniu, încercând toate poziţiile, dar şi toate locurile accesibile pentru a întreţine relaţiile intime. Sunt înnebuniţi după flirt şi foarte imprevizibili.

HOROSCOP Balanţă

Balanţa este una dintre cele mai îndrăzneţe zodii în pat, singura ei problema fiind schimbul des de parteneri/ere, dorindu-şi mereu ceva nou. Sunt genul de persoane care înşeală, deşi te privesc în ochi şi-ţi jură iubire eternă. Faţă de Gemeni, nativii din Balanţă nu au aşa multe idei când vine vorba de tot ceea ce ţine de fantezii sexuale, preferând să lase totul în seama celui de lângă.

HOROSCOP. Continuarea pe spynews.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close