Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Aceștia sunt cei mai geloși bărbați ai zodiacului. Ai mare grijă cu ei

HOROSCOP. Aceștia sunt cei mai geloși bărbați ai zodiacului. Ai mare grijă cu ei

26 Noi 2019   •   10:56
HOROSCOP. Aceștia sunt cei mai geloși bărbați ai zodiacului. Ai mare grijă cu ei

HOROSCOP Gelozia poate fi cauza multor despărţiri. Deseori, acest sentiment nu poate fi controlat şi este dus până la extrem. Fie că partenera de viaţă le dă motive sau nu, unii nativi efectiv nu se pot stăpâni. Femeile din viaţa lor se confruntă cu o mare bătaie de cap, iar la un moment dat este posibil să-i lase singuri. Iată care sunt cei mai geloşi bărbaţi ai zodiacului!

HOROSCOP Bărbatul Berbec

Bărbatul din zodia Berbec are foarte multe calităţi şi ştie să profite de ele. De aceea, va avea orice femeie pe care şi-o doreşte. Toate aceste atuuri sunt însă puse în umbra unui defect major: gelozia. Pentru el, acest sentiment este considerat un defect, deoarece îl duce la extrem şi ajunge să-şi conducă partenera pe culmile disperării. Vrea să ştie în permanenţă ce face, unde se află şi cu cine vorbeşte partenera lui, de aceea îi controleatză întreaga activitate. Va deveni foarte sufocant prin seria de mesaje şi apeluri, la care recurge pentru a se asigura că iubita lui nu face niciun pas greşit. Pentru a-i putea stăpâni cât de cât posesivitatea, femeia din viaţa Berbecului, trebuie să-l convingă de faptul că este cel mai important bărbat din viaţa ei.

HOROSCOP Bărbatul Scorpion

Scorpionii se numără printre cei mai mari cuceritori ai zodiacului. Inteligenţi şi fermecători, aceştia reuşesc să intre mereu în atenţia femeilor, lăsând în urmă o umbră de mister incitantă. Ei dezvoltă acest sentiment aproape fără niciun motiv. Pur şi simplu, consideră că aceste scene de gelozie îi vor face relaţia mult mai palpitantă. Chiar dacă nu le iau neapărat în serios, partenera de viaţă va deveni din ce în ce mai exasperată. Culmea e că, ei sunt cei care flirtează cu alte femei, însă dacă li întâmplă acelaşi lucru din partea iubitei vor lua foc. Au un orgoliu imens şi nu ar suporta niciodată gândul de a fi înşelaţi. Femeia din viaţa Scorpionului trebuie să ştie că acesta va deveni foarte rece şi răzbunător la cel mai mică bănuială de înşelăciune. 

HOROSCOP Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
x close