Antena 3 CNN Horoscop Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu. Peştii au o ocazie unică, Scorpionii negociază o moştenire

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu. Peştii au o ocazie unică, Scorpionii negociază o moştenire

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu. În luna aprilie, Gemenii pot face o gafă, în timp ce Scorpionii au discuţii în familie şi chiar pot primi o moştenire.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu. Peştii au o ocazie unică, Scorpionii negociază o moştenire
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2022   •   12:36

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Pentru Berbec, Luna Nouă în primul rând este evenimentul major al acestei perioade. Luna Nouă este în zodia Berbecului şi îl va ajuta să îşi canalizeze atenţia către lucruri mult mai importante pentru că se împrăştie şi îşi bate capul cu lucruri care nu sunt importante. Mai mult decât atât, învaţă nişte lecţii pentru că acolo este Chiron. Ar fi bine să caute nişte adevăruri mai profunde şi să nu interpreteze lucrurile superficial. Asta presupune că nu înţelege ce se întâmplă în viaţa lui.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Dacă li se întinde o mână de ajutor, să o primească. Să fie foarte atenţi în această ultimă perioadă a lui Lilith pe casa banilor ce fac cu banii lor şi nu doar atât, ci cum pun problema. În căsnicie, într-o relaţie. Pentru că s-ar putea să pună problema greşit şi s-ar putea să pară egoişti.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii ar trebui să fie cei mai atenţi din tot zodiacul în această ultimă perioadă cu Luna Neagră pe Gemeni. S-ar putea să nu facă lucrurile corect, s-ar putea să facă o gafă, să îşi strice imaginea, să devoaleze un secret. Starea lor este fluctuantă: astăzi se pot simţi bine, iar mâine nu. E mai bine să mai tacă în această perioadă.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Racii sunt foarte expansivi în această perioadă şi le recomand pentru orice investiţie, călătorie să îşi facă o asigurare.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Pentru Lei apar foarte multe provocări din partea altora, a soţilor, a soţiilor. Avocaţii şi prietenii nu îi ajută. Sunt înconjuraţi de sfaturi care pun paie pe foc. Sunt naivi şi au nevoie de cineva de încredere cu care să vorbească. Trebuie să îşi asculte vocea interioară şi să facă ceea ce este mai bine.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarele, mare atenţie, au câteva probleme pe sănătate. Energia este mai puţin bună, riscă mici accidente la locul de muncă, cei care lucrează cu obiecte tăioase. Se pot împiedica, se pot tăia. Mai multă atenţie şi mai multă precauţie din acest punct de vedere. Fecioara îl are aliat pe Venus care intră în Peşti şi care ajută în această perioadă.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Trebuie să fie puţin precaută în relaţia cu copiii, în relaţie de iubire. Nu este neapărat într-un film siropos în această perioadă, însă este o perioadă cu foarte mult tâlc şi trebuie să traducă evenimentele. Este o perioadă mai profundă din care poate să înveţe nişte lucruri. Nu este latura în partea visătoare, ci în partea provocatoare. Balanţa este zodia relaţiilor, a venit pe această lume să înveţe din relaţii.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpioni au ceva probleme în familie, acolo unde poate este de împărţit o moştenire, trebuie să se adune cu rudele ca să discute despre anumite proprietăţi. Au câteva piedici. S-ar putea ca o investiţie să se amâne pentru că se bazează pe recuperarea unor bani care, deocamdată, par blocaţi.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii trebuie să înveţe să fie mai diplomaţi. Această conjuncţie Marte - Saturn - Mercur - Lună este pe o casă a comunicării. Sunt provocări pentru Săgetători din zona relaţiilor: colegi, amici, prieteni, căsătorie, soţ. Cumva, este prins într-o horă în care toată lumea îi cere socoteală.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornii trebuie să fie atenţi la banii lor, la finanţe. Atenţie şi la o problemă medicală. Lilith, pe ultima sută de metri, ridică erori medicale. Dacă au ceva important de făcut, să o facă după 14 aprilie, atunci când Luna Neagră nu va mai fi acolo în aşa fel încât lucrurile să iasă bine. Au o lună în care primesc foarte multe veşti bune, de la prieteni, pe telefon. Informaţii care îi pot ajuta în demersurile lor, informaţii utile care vin la momentul potrivit.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Nu au timp să stea. E o lună foarte agitată. Trebuie să fie dirijorul celorlalţi, are de manageriat tot felul de situaţii în care şi şeful, şi copiii, şi nevasta, şi colegii trebuie să facă ceva.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

Peştii pot avea o stare de burnout, o problemă de sănătate, o situaţie care reprezintă picătura care umple paharul. Cu doi benefici în zodia Peşti este una dintre perioadele cele mai importante pentru Peşti în care pot spune: Stop! Ar trebui să se ocupe de ei, iar unele problemele pe care le au ţin tocmai de dezordinea din viaţa lor. Acolo unde este haos atragi tot felul de probleme, duşmani, boli.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close