Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru și cele mai norocoase zodii în luna mai

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru și cele mai norocoase zodii în luna mai

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru și cele mai norocoase zodii în luna mai
24 Apr 2018   •   08:53

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce amprente astrale sunt semnificative in anul 2018, valabile si pentru luna mai. Ce planete vor intra în mers retrograd şi care sunt fenomenele astrale unice ale anului 2018.

Horoscop Berbec

Datorită faptului că Marte, patronul astral, va fi conjunct cu Jupiter în casa câştigurilor materiale şi alianţelor, Berbecii vor avea un 2018 foarte bun. Toţi nativii care vor dori să aibă o viaţă mai bună vor avea posibilitatea de a accede la un job mai bun, mai bine plătit datorită acestei conjuncţii astrale.

Horoscop Taur

Conjuncţia astrală le dă posibilitatea Taurilor în 2018 să intre în alianţe foarte interesante care să le aducă bani şi profit. Cei care vor sta deoparte şi nu se vor implica, aşteptând să le curgă din cer norocul, se pot treci că traversează anul şi nu vor şti cum să se descurce.

Horoscop Gemeni

Aceşti nativi vor beneficia în 2018 de o influenţă jupiteriană foarte interesantă care vă fi în cea de-a şasea casă zodiacală, unde sunt plasate locul de muncă, relaţiile de muncă corecte. Cei vor dori să aibă un job, un loc de muncă mai bine plătit sau o colaborare profitabilă vor trebui să tragă tare. Gemenii trebuie să fie foarte atenţi şi la sănătate deoarece pot apărea afecţiuni, intervenţii chirurgicale, stomatologice şi trebuie să aibă o stare de spirit pozitivă.

Horoscop Rac

Pentru a se bucura de succes în 2018, Racii vor trebui să fie foarte bine determinaţi în perioadele în care vor exista eclipse, pentru a beneficia de pe urma puterii patronului lor, Luna. Nativii din Rac pot avea un an 2018 plin de evenimente interesante, fiind motivaţi de dorinţa de a reuşi, de a face o schimbare majoră către ceva sau cineva foarte apropiat sufletului.

Horoscop Leu

Coada dragonului este in Varsator, totul functioneaza perfect pe aceasta axa karmica. Relatiile sunt interesante si in ceea ce priveste relatiile matrimoniale sau posibilele relatii matrimoniale care pot sa apara intr-un astfel de an. Este foarte interesant de stiut faptul ca destinul nostru reprezinta ceva, iar axa karmica tine de soarta. Pentru cei care vor sa rupa o relatie care tine de trecut si care nu functioneaza, acum pot sa isi ia deciziile si sa indrazneasca sa faca acest lucru. Altii au facut deja, altii deja se pregatesc pentru relatii noi. Daca nu si-au gasit inca pe cineva, spre finele anului 2018 se pot contura decizii legate locul de munca, pot sa apara proiecte interesante, ofertele nu vor lipsi. Daca stai ascuns, nimic nu se intampla, nimic nu vine mura in gura. Leul este favorit din toate punctele de vedere.

Mai multe pe rtv.ro.

 

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close