Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP BALANȚĂ, cu Minerva pentru toată primăvara. Balanțele au multă poftă de iubire, dar și probleme financiare

HOROSCOP BALANȚĂ, cu Minerva pentru toată primăvara. Balanțele au multă poftă de iubire, dar și probleme financiare

HOROSCOP BALANȚĂ, cu Minerva pentru toată primăvara. Balanțele au multă poftă de iubire, dar și probleme financiare
29 Mar 2019   •   15:27

HOROSCOP BALANȚĂ. Este posibil să faci schimbări la locul de muncă sau în profesie, în relațiile cu colegii și prietenii, în sănătate și dietă. S-ar putea să existe o tulburare sufletească datorate dificultăților financiare în special în ceea ce privește plățile, care sunt în așteptare.

HOROSCOP BALANȚĂ. De exemplu: Dacă ești patron de firmă sau ai o mică firmă nu poți să dai salariile la timp și ideea asta te obsedează. O datorie grea sau o rată la o bancă, sănătatea și beneficiile angajaților, toate astea te pun în gardă. Nu aștepta recunoștință și aprecieri, continuă și fă tot ceea ce e de făcut.

HOROSCOP BALANȚĂ. Este o fază care ofertă oportunitatea de a scăpa de ceea ce nu funcționează în viața ta, descoperind totodată ce se întâmplă. Ai putea căuta obiectivul principal și chiar să te strădui să te perfecționezi în munca pe care o ai. Eficiența ar trebui să fie obiectivul tău principal. Pofta de iubire plutește în aer.  

HOROSCOPUL PRIMĂVERII CU MINERVA. Balanțele își schimbă locul de muncă, Scorpionii devin romantici

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close