Antena 3 Horoscop HOROSCOP Cassandra 25 noiembrie – 1 decembrie 2019. Racii se simt liberi, Fecioarele descoperă ce frumoasă este lumea

HOROSCOP Cassandra 25 noiembrie – 1 decembrie 2019. Racii se simt liberi, Fecioarele descoperă ce frumoasă este lumea

22 Noi 2019   •   11:00
HOROSCOP Cassandra 25 noiembrie – 1 decembrie 2019. Racii se simt liberi, Fecioarele descoperă ce frumoasă este lumea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Horoscop săptămânal 25 noiembrie – 1 decembrie 2019. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

HOROSCOP. BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile veti avea o preocupare crescuta pentru finante, o proprietate comuna si bogatia altora, in special a sotului sau a partenerului. O iubire romantica va incepe acum si va fi traita intens, având un impact mare asupra vietii dumneavoastra.

HOROSCOP. TAUR 21.04-21.05: A sosit timpul propice pentru examinarea relatiilor si pentru a vedea ce functioneaza bine si ce nu. Simtiti nevoia de o stimulare, asa ca veti explica problemele importante altora, sperând sa primiti si raspunsul dorit.

HOROSCOP. GEMENI 22.05-21.06: Acum va veti gândi mai mult la modul in care ar trebui sa va gestionati viata si ce obligatii implica acest lucru. Sunteti pregatiti sa lucrati din greu si vreti sa fiti extrem de eficienti. Fiti atenti la tot felul de detalii la locul de munca si in viata personala.

HOROSCOP. RAC 22.06-21.07: Va simtiti liberi sa va exprimati si nu veti lasa pe altii sa va impinga de la spate, dar nici nu ii veti conduce. Va concentrati pe recreere, mai ales ca va doriti sa va distrati fara nicio opreliste.

HOROSCOP. LEU 22.07-22.08: Va concentrati asupra vietii personale si a familiei, mai ales asupra unuia dintre parinti. Va face o reala placere sa va redecorati casa si sa reparati pe unde este nevoie. In weekend va distrati alaturi de familie si cei mai buni prieteni.

HOROSCOP. FECIOARA 23.08-22.09: Ritmul zilelor incepe sa se accelereze, pe masura ce veti deveni mai aglomerati cu tot felul de intâlniri cu prietenii, rudele si vecinii. In curând veti descoperi ce frumoasa este lumea din jur si va dati seama ca ati trecut cu vederea multe frumuseti.

×
Parteneri
x close