Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cei mai periculoși bărbați din zodiac

HOROSCOP. Cei mai periculoși bărbați din zodiac

HOROSCOP. Cei mai periculoși bărbați din zodiac
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Apr 2019   •   16:33

HOROSCOP. Care sunt cei mai periculoși bărbați din horoscop, aflați în rândurile care urmează: 

HOROSCOP. 1. Gemeni

Zodia Gemeni este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, să plece fără să se uite în urmă. Acest nativ tinde să asocieze dragostea cu minciunile şi jocurile erotice, lăsând în urma sa multe victime. Când porneşti la drum cu nativul din Gemeni, fă-o cu aceleaşi arme!

HOROSCOP. 2. Fecioară

Bărbatul din Fecioară este Domnul Perfecţiune. El îţi frânge inima pentru că niciodată nu eşti suficient de bună pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critică, pentru că te iubeşte, pentru că vrea să te ducă pe drumul cel bun. Dar de unde ştie acest nativ care e drumul cel bun? Şi de ce nu înţelege că o femeie are nevoie şi de alte dovezi de afecţiune, cum ar fi o mângâiere...

HOROSCOP. 3. Leu
Nativul din Leu se iubeşte pe sine prea mult, atât de mult încât nimic în jurul lui nu mai contează. Dacă te implici total în relaţia cu un Leu poţi avea surpriza să constaţi că priorităţile sale n-au, de fapt, nicio legătură cu tine. Pentru el eşti doar un trofeu. Lângă tine se simte bărbat, dar tu lângă el nu te simţi o femeie împlinită.

HOROSCOP. 4. Săgetător

Nativul din Săgetător n-are intenţii rele. El este un tip sincer, care îţi va spune din capul locului că adoră aventurile şi că e genul care se plictiseşte repede lângă aceeaşi femeie. Tu vei considera, însă, că eşti excepţia care confirmă regula. Vei fi convinsă că-l poţi schimba, că-l poţi ţine lângă tine. Dar şansele de reuşită sunt foarte mici.

HOROSCOP. 5. Balanţă

Iubirea Balanţei e una înşelătoare, una care oscilează în mod aleatoriu. Bărbaţii din această zodie te pot copleşi cu stările lor schimbătoare, trecând de la romantism şi serenitate, la dramă şi izolare. E greu să prezici viitorul cu ei. Pericolul constă, însă, în faptul că nici Balanţa nu ştie ce simte şi nu poate lua o decizie în mod pragmatic. Astfel, te poţi lăsa jucată pe degete mult timp, până să te dezmeticeşti şi să-ţi dai seama că relaţia cu acest nativ nu duce nicăieri.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close