Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecărei zodii. Taurii sunt egoiști, însă despre Fecioare se spune ceva și mai rău

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecărei zodii. Taurii sunt egoiști, însă despre Fecioare se spune ceva și mai rău

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecărei zodii. Taurii sunt egoiști, însă despre Fecioare se spune ceva și mai rău
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Apr 2019   •   17:58

Berbec

Extrem de incapatanat, Berbecul este de multe ori de-a dreptul indaratnic, uneori rautacios si razbunator. Cornele lui sunt capabile sa provoace rani grave. Berbecul e convins ca e cel mai destept si crede ca le stie pe toate. Evident toate lucrurile trebuie sa se faca dupa cum vrea el. Este genul care se baga in fata la cozi si apoi rade de “fraierii” care respecta regulile si stau la rand.

Taur

Taurul e un egoist si nu prea stie ce e bunul simt. Mereu pus pe harta, mereu furios, intocmai ca un taur, nu se gandeste deloc la ceilalti. Daca vrea un lucru il ia imediat, fie ca e vorba de lucrurile tale, de banii tai, de scaunul tau preferat, etc. Trece rapid prin viata, consumand totul in calea lui, asa cum o turma de vite consuma toatp iarba, pe oriunde ar trece.

Gemeni

Nativul din Gemeni are o personalitate dubla. Isi schimba parerile, nu stie niciodata ce vrea si in plus nu poate sta locului niciun minut. Ca sa nu mai spunem ca minte foarte mult, uneori iti face impresia ca e nebun sau cel putin beat, iar starea lui ii contamineaza si pe cei din jur. Este un partener de cuplu foarte oncomod pentru ca nu stie nici el ce sentimente are sau nu are.

Rac

Indiferent ca e barbat sau femeie, racul se comporta de parca ar fi intr-un continuu sindrom premenstrual – se plange, face nazuri, se gandeste si se razgandeste, e nervos. Din cand in cand, in functie de pozitia lunii, devine de-a dreptul nebun. Orice ai face, Racul nu e niciodata multumit. Ba ca nu-l ajuti suficient, ba ca te misti cam incet, si cate si mai cate.  Vaicareala lui continua e foarte greu de suportat.

Leu

De cele mai multe ori, Leul se comporta ca o bestie cu cei din jur. Are prea multa incredere in sine si se comporta de parca ar fi Dumnezeu pe pamant. Seamana foarte mult cu o pisica, adica are nevoie permanent de atentie si ingrijire, dar nu ofera nimic in schimb. Vrea sa fie mangaiat, laudat, adorat. Insa cand e randul lui sa faca ceva pentru cineva, gaseste tot felul de scuze. Una peste alta, este un nesuferit si jumatate.

Fecioara

Nativul din Fecioara e atat de plictisitor ca incepi sa casti numai cand il vezi. E obsedat de curatenie, de corectitudine, foarte mofturos si extrem de tipicar. Nimic nu e suficinet de bun pentru el. De fiecare data cand te vede, te “scaneaza” din cap pana in picioare si iti gaseste imediat toate defectele. Cand are nevoie de ceva de la tine, esti perfect, cand nu ii mai folosest la nimic incepe sa te critice. Nu trebuie sa te bazezi niciodata pe o Fecioara!

Balanta

Tot incearca sa faca lucrurile asa cum trebuie, dar niciodata nu reuseste. Mai adauga putin aici, apoi inca putin dincolo, mai de aici, etc. pana cand strica total proiectul la care s-a chinuit o gramada. Dupa ce da gres o ia de la inceput, si tot asa. Isi doreste mereu mai mult, mai multa iubire, mai multe haine, mai multi bani, mai multi oameni in jur, ti tot asa pana cand se pierde total in ceea ce are.

Scorpion

Scorpionul este o creatura rautacioasa, veninoasa, parsiva. Sa nu ai niciodata incredere in persoanele din aceasta zodie. Este gata oricand sa te calce in picioare daca va castiga ceva din asta. Exact ca un Scorpion adevarat, acest nativ poate fi interesant ca “animal de companie”, adica sa-l tii pe langa tine si sa  te lauzi cu el. Dar cum scorpionul trebuie tinut intr-o cusca, si nativul zodiei trebuie tinut la respect. Ideal ar fi sa il ai la lana cu ceva, altfel te injunghie pe la spate cu prima ocazie.

Sagetator

Scorpionul habar nu are sa se comporte in societate. Este genul care te vede dupa mult timp si iti spune “Cat te-ai ingrasat!” sau “Ce urat te-ai tuns!”.  Este de o cruzime rar intalnita. Si nu e vorba ca ar fi ingenuu sau sincer, ci put si simplu e lispt de bun simt si educatie. In plus, pare ca poarta ochelari de cal si nu vede nici in dreapta, nici in stanga, parerile lui fiind singurele care conteaza.

Capricorn

Capricornul este un tap batran si parsiv care, intr-adevar ajunge mereu in varful muntelui, dar n-ai vrea sa stii de ce e in stare pentru asta. Nu degeaba are coarne rasucite, ca un diavol. Capricornul este gata oricand sa se foloseasca de tine, sa abuzeze de tine ca sa obtina ce vrea. Extrem de ambitios, dar si rabdator, e gata si sa manance din gunoi sau sa astepte o eternitate ca sa-si implineasca scopurile.

Varsator

Motto-ul lui este “Traieste clipa” Il intereseaza doar sa se simta bine aici, acum si atat. Total iresponsabil, nu se gandeste niciun moment ca actiunile lui ar putea sa raneasca pe cineva sau sa-l afecteze chiar pe el, in viitor. Isi petrece mult timp facand planuri complicate, pentru ca a doua  zi sa le le incalce fara sa stea pe ganduri. Nu te poti baza niciodata pe el. Pare ca-ti scapa printre degete.

Pesti

Este mereu pierdut si pare ca umbla prin viata fara scop, ca un pestisor intr-un ocean imens. Traieste mereu cu teama ca va veni un alt peste mai mare care sa-l inghita. Mereu confuz si dezorientat, nu se poate concentra nici macar o secunda pe scopul lui. E foarte usor de prins in plasa daca ai momeala potrivita si e usor sa profiti de el la orice ora.

Sursa: BZI

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close