Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Cele mai norocoase zodii în dragoste

Horoscop. Cele mai norocoase zodii în dragoste

Horoscop. Cele mai norocoase zodii în dragoste
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Mai 2018   •   20:56

Horoscop. Nu toți avem norocul să ne îndrăgostim, să ne căsătorim și să trăim fericiți până la adânci bătrâneți cu aceeași persoanî. Pentru mulți dintre noi, dragostea este o loterie. Dar există trei zodii care reușesc să își găsească sufletul pereche din prima. Află dacă te numeri printre nativii celor 3 semne astrale și dacă zodiacul are dreptate.

Horoscop. 1. Taurul

Nativii Taur nu cer niciodată luna de pe cer și iubiri imposibile. Ei caută o persoană echilibrată, liniștită, care să le ofere sentimentul de siguranță și de comuniune deplină. Pentru că ei apreciază ceea ce li se oferă, sunt la rândul lor apreciați de cei care îi iubesc și se numără printre zodiile care găsesc dragostea adevărată de la prima încercare. Este adevărat că, uneori, prima încercare pentru un Taur poate fi și la 40 de ani, pentru că el așteaptă mulți ani până când găsește ceea ce vrea.

Horoscop. 2. Fecioara

Nativii Fecioară știu exact ce vor în dragoste, analizează totul cu atenție și nu se implică decât dacă știu că relația respectivă poate dura toată viața. Nu le place să piardă timpul cu legături superficiale, pentru că ei au obiective clare în viață și își caută un partener sau o parteneră care să îi susțină. Familia, casa, confortul, sănătatea și echilibrul lor sunt foarte importante, iar pentru acestea au nevoie de o relație solidă. Nici nu se pot îndrăgosti de cineva care nu le poate oferi garanții.

Horoscop. 3. Scorpionul

Pasionali, iubitori și loiali, Scorpionii cer totul de la persoana iubită și nu își oferă inima decât dacă primesc totul. Se feresc de amanții superficiali și se implică numai atunci când se simt iubiți și când simt că partenerul sau partenera lor poate face sacrificii pentru ei. Cer totul, dar și ei la rândul lor dau totul. Când găsesc iubirea și merg la altar, o fac pentru totdeauna, iar divorțul nu intră în calcul decât dacă trec printr-o adevărată tragedie, scrie libertateapentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop dragoste
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close