Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Cristina Demetrescu. Eveniment astral care are loc o dată la 13 ani - influență puternică pentru mai multe zodii

Horoscop Cristina Demetrescu. Eveniment astral care are loc o dată la 13 ani - influență puternică pentru mai multe zodii

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre cum sunt influențate de astre zodiile în următoarele două săptămâni, mai ales de o conjuncție care nu a mai avut loc de 13 ani.

Horoscop Cristina Demetrescu. Eveniment astral care are loc o dată la 13 ani - influență puternică pentru mai multe zodii
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    11 Apr 2022   •   18:32

"Foarte bogate în evenimente următoarele două săptămâni, în sens și bun - nu vă mai gândiți la ce e mai rău, în general. O conjuncție istorică Neptun - Jupiter pe grad perfect în semnul Peștilor. Se întâlnesc o dată la 13 ani, dar Jupiter este o planetă minunată, se află în domiciliu ca și Neptun și aceste două planete când se întâlnesc în sens pozitiv ne ajută să ne stabilim niște speranțe pe termen lung, niște idealuri chiar pentru următorii ani.

Apoi, Venus intră pe același teritoriu. Și Venus este exaltat și se simte foarte bine, este micul noroc. Acolo, în zodia Pești, se adună niște energii foarte bune. Este foarte bun pentru iubiri ca în filme, iubiri spectaculoase, pentru vindecări, pentru cei care creează sau pur și simplu cred în vis, cred în suflet și în ceea ce simt.

Tot acolo va intra și planeta Marte care poate agită puțin spiritele. Marte în Pești poate să ducă pentru anumite persoane la rătăciri, chiar și la propriu. De aceea e bine să nu se aventureze pe unde nu știu sau să ignore anumite sfaturi, dar aduce și o anumită curiozitate. Pe Marte în Pești vrem să aflăm lucruri pe care de obicei nu ne interesează sau le ignorăm.

Apoi, Mercur, planeta mentalului, pentru două săptămâni, intră în Taur și ideile devin și mai fixe, dar și mai ferme, adică ajută puțin să fim mai hotărâți, mai determinați. Pe data de 14 aprilie, pentru următoarele nouă luni, Luna Neagră schimbă traseul și din Gemeni intră în Rac. Și s-ar putea să existe niște fântâni arteziene cu tot feluri de defulări emoționale. Iar pe data de 30 aprilie avem eclipsă parțială de Soare pe zodia Taurului cu Uranus, o planetă a surprizelor, și cumva are legătură cu toate grijile și preocupările pe care ni le facem vizazi de bani", spune Cristina Demetrescu, într-o emisiune TV.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii aprilie

Horoscop Cristina Demetrescu Berbec

Își fac probleme vizavi de dezordinea financiară care s-ar putea să apară în viața lor. Ar fi bine să nu se hazardeze pentru următoarele două săptămâni și unii dintre ei s-ar putea să simtă un disconfort casnic și să dorească să schimbă locul.

Horoscop Cristina Demetrescu Taur

Pentru că îl au pe Mercur în următoarele două săptămâni vor fi destul de agitați, au o perioadă plină, cu drumuri, cu discuții poate cu contracte.

Horoscop Cristina Demetrescu Gemeni

Nu stau pe roze din punct de vedere financiar sau s-ar putea să fie tentați de tot felul de cheltuieli care nu sunt ce trebuie. Au șanse profesionale foarte bune și coroborat puțin cu problema asta financiară cei care sunt obișnuiți să urmărească profitul s-ar putea să piardă șansele profesionale care nu se traduc deocamdată în câștiguri foarte mari.

Horoscop Cristina Demetrescu Rac

Sunt cei care defulează, pentru că intră Luna Neagră în Rac, dar cumva e o veste bună pentru că deocamdată s-au confruntat cu situații pe care nu le stăpâneau, nu știau ce-i supără, de ce nu dorm. Această intrare a Lunii Negre în Rac s-ar putea să-i facă să se comporte mai ciudat.

Horoscop Cristina Demetrescu Leu

S-ar putea să ducă o pălărie puțin cam mare în perioada următoare din punct de vedere profesional. Sunt și provocări financiare pe măsură, însă asta le va aduce perturbații, dezechilibru.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioară

Unele planuri de călătorii sunt posibile să se dea peste cap într-un fel sau altul. Stau bine din punct de vedere personal, pentru că își planifică căsătorii, dar și Fecioare care divorțează providențial, adică scapă de niște relații care au fost toxice.

Horoscop Cristina Demetrescu Balanță

Trebuie să facă niște schimbări obligatorii. Eclipsa vine și o pune în fața unor situații radicale, adică ar fi bine să se gândească la ea, la viitor și să încerce să aplice aceste schimbări cu 5 minute mai devreme decât scandența o oferă destinul.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion

Drumurile în străinătate sunt mai proaste de aici înainte, vreo 9 luni de zile. Nu înseamnă că nu vor călători, dar nu va fi pe bază de expansiune. Sunt și situații pe planul conjugal care sunt foarte perturbate,  pe când casa iubirii arată bine.

Horoscop Cristina Demetrescu Săgetător

Au parte de liniște în perioada următoare. Își rezolvă niște probleme domestice care îi fac să simtă fericiți, împliniți. Cei care călătoresc trebuie să fie atenți la sănătate - să-și ia și o punguță cu medicamente cu ei.

Horoscop Cristina Demetrescu Capricorn

Merg la psiholog, se spovedesc în această perioadă. Poate chiar ei sunt cei care dau sfaturi, dar discuțiile pe care le poartă sunt foarte benefice, pentru că tratează niște probleme.

Horoscop Cristina Demetrescu Vărsător

Probleme de sănătate, de metabolism. Sunt situații care nu le convin la locul de muncă și îi dau puțin peste cap. Cei care sunt independenți nu au probleme, dar cei care sunt angajați sunt destul de preocupați de zona aceasta.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești

Au foartă multă energie - îl au pe Marte și sunt turați cumva pentru energii colective. Dacă găsesc pe cineva și se năpustesc cu toată iubirea și toată dorința lor de a arăta cât de buni sunt, acolo s-ar putea să sufoce. Deci, trebuie să-și seteze planuri ceva mai mari și să vadă pe cine pot ajuta la nivel colectiv.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close