Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni astrale complete pentru ultima parte a lunii mai 2022

Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni astrale complete pentru ultima parte a lunii mai 2022

Horoscop Cristina Demetrescu. Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, nativii sunt puternic influențați de eclipsa de Lună care a debutat pe 16 mai. În timp ce Gemenii trebuie să aibă grijă la sănătate, Capricornii s-ar putea să aibă parte de o surpriză neplăcută din partea unui prieten.

Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni astrale complete pentru ultima parte a lunii mai 2022
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    19 Mai 2022   •   18:00

Mercur retrograd dă înapoi pe două zodii: în Gemeni, până pe 24 mai și apoi din nou în zodia Taur, a explicat Cristina Demetrescu, într-o emisiune TV.

Berbec

Mercur retrograd stă chiar pe zodia comunicării, ceea ce înseamnă că pot fi păcăliți pentru că această eclipsă se așează pe zona banilor, care nu sunt neapărat ai lor. Ar trebui să se bazeze pe forțele lor și când vor să facă o investiție trebuie să vadă cum stau. Berbecii nu trebuie să creadă pe aventurile financiare.

Taur

Eclipsa este pe axa relațiilor și a căsătoriei. Pentru un bărbat, de exemplu, o eclipsă pe casa căsătoriilor înseamnă o nevastă dominantă. Pentru harta unei femei, Luna pe casa căsătoriilor poate să însemna tot o femeie care se bagă în căsnicia ei. Atenție pentru Tauri să nu intervină probleme financiare.

Gemeni

Eclipsa se produce pe axa medicală, a sănătății. Atenție la cauzele ascunse! O Lună în Scorpion poate să genereze și infecții - nu este o perioadă foarte bună pentru intervenții chirurgicale. Gemenii trebuie să mai fie atenți și la intrigile la locul de muncă.

Rac

Voi mai știți ce mai fac copiii voștri? E adevărat că Racul vrea să controleze, oferă, dă bani, totul e sub control, dar poate nu vorbesc suficient cu copiii. Această eclipsă de Lună care aduce niște emoții refulate este pe casa copiilor - trebuie să mai stea de vorbă cu ei. E o perioadă foarte bună pentru așa ceva.

Leu

Această perioadă aduce la suprafață emoțiile ascunse alte cuiva. Acest Mercur împiedică puțin comunicarea și ar fi bine ca până se taie o situație să se socotească de mai multe ori și fiecare să spună problema.

Fecioara

Dacă are de făcut călătorii vara asta, eclipsa se așează pe zona drumurilor, a documentelor, a contractelor. Să fie foarte atenți pe unde îți pun actele să nu se trezească la un moment dat că ceva s-a rătăcit. Fecioara mai trebuie să fie atentă și la ce vorbește, pentru că Luna în Scorpion este foarte insidioasă în această perioadă și să nu divulge un secret.

Balanța

Cosmetizează într-un fel sau altul un buget. Poate vrea să obțină un credit, poate trebuie să facă un partaj și are tendința de a cosmetiza și chiar sunt șanse să reușească. Atenție însă la fraude.

Scorpion

Eclipsa este în semnul lor și pot fi afectați senzorial, fizic, metafizic, emoțional, psihologic. Vor vedea limpede situația în care se află. Ar putea fi aduse în atenție lucruri mai vechi.
Săgetător

Eclipsa este în zodia lor pe sănătate. Atenție, deci, la digestie, la ce mănâncă, la felul în care se odihnesc. Eclipsa le aduce și foarte multă activitate subconștientă și vor fi foarte buni investigatori.

Capricorn

Sună un prieten, cere ajutorul și după aceea se trezește că nu a făcut bine și că, de fapt, implicarea acelei persoane aduce mai mult rău! Vor trebui să se bazeze mai mult pe răbdare, pe flerul lor.

Vărsător

Un șef sau o persoană care are autoritate în viața unui Vărsător nu se comportă chiar just cu el. Fapt care s-ar putea să ducă la niște tensiuni

Pești

Ar trebui să aibă grijă la călătorii pentru că starea emoțională s-ar putea să le dea viața peste cap.  Pe de altă parte, pot avea o revelație, pot constata că le place ceva și le umple sufletul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close